Bakarski susreti, cooking show i koncert Opće opasnosti

FOTO: PRESS FOTO: PRESS

I ove godine u sklopu Bakarskih susreta održava se i Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova u suradnji sa Poslovnim dnevnikom, Večernjim listom i 24 sata.

28. 7. – subota – „BAKARSKI SUSRETI“, COOKING SHOW I KONCERT „OPĆE OPASNOSTI“

- Natjecanje ekipa, na Žalu ribara, u 18:00 h

- Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova – prodajno izložbeni sajam u 19:00 h

- Gastro show majstora kuhara u 21:30 h

- Koncert „Opće opasnosti“ i fešta uz nastup grupe „Point“, na Žalu ribara, u 23:00 h

 

U cilju zbližavanja mladih iz svih mjesta u sklopu Grada Bakra, Grad je osmislio manifestaciju po uzoru na nekadašnje Jadranske susrete. 2012. godine uvedene su i igre umirovljenika tako da imamo natjecanje u raznim igrama brzine i spretnosti za dvije generacije. Natjecanje počinje u 18:00 h na Žalu ribara. Snage odmjeravaju podružnice udruge umirovljenika sa područja Grada Bakra, a nakon njih slijedi natjecanje ekipa Bakra, Hreljina, Krasice, Kukuljanova, Škrljeva, Praputnjaka, Zlobina i jedne gostujuće ekipe, a to je ove godine ekipa iz Kraljevice. Večer se nastavlja uz feštu do duboko u noć uz Opću opasnost i grupu Point.     
I ove godine u sklopu Bakarskih susreta imamo i Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova u suradnji sa Poslovnim dnevnikom, Večernjim listom i 24 sata. Na sajmu će se prezentirati 20-tak izlagača, a u sklopu  Gastro showa  podijeliti će se  500 porcija rižota sa lignjama.         
Za sve posjetitelje biti će organizirana i nagradna igra, a prva nagrada je tečaj jedrenja od našeg sponzora Academia Navalis Adriatica.      

Komentari (1)
 • accord
  accord 12:32 6.11.2019.

  bok
  Dolazim s ovom porukom da vas obavijestim da zajmodavci između pojedinaca postoje stvarno zato što sam tek pronašao. Budući da sam živio i pretrpio prevaru na internetu, konačno sam naišao na komentare jedne gospođe koja je dobila njegov zajam u tvrtki za koju sam također smatrala da je ozbiljna, jer sam i u ponedjeljak primila svoj zajam; Znam o čemu govorim Nisu me prevarili kao i drugi. Nisam baš vjerovao u riječ o zajmodavcima prije nego što sam prešao put ove kreditne kuće SOCREDO SOCIJALNE USLUGE. Dala mi je zajam od 45000 eura za manje od 72 sata. Iznos koji im moram vratiti u roku od 10 godina uz kamatnu stopu od 2%. Zahvaljujući njima uspio sam proširiti svoju malu tvrtku i na tome ću im biti vječno zahvalan. Dakle, ako i vi tražite kredit, a ne prijevara, napišite ih kako biste se prijavili za kredit. Mogu posvjedočiti da još uvijek u Francuskoj postoje pravi zajmodavci koji žele pomoći. Ne ustručavajte se kontaktirati ih. Vrlo su razumljivi i nude dugoročne i kratkoročne kredite s razumnim vremenom za otplatu. Ispod njihovih kontakata:

  E-adresa: contactsocredosocialservice@gmail.com ili contact@socredo-social-service.com
          
  WEB STRANICA: www.socredo-social-service.com

  Obećao sam savjetniku koji je upravljao mojim dosjeom da ću dati ovo svjedočenje ako zaista primim kredit i VOILA JE DOSTAVA !!!

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve