5 razloga za zeleni odmor

Autor: Sponzorirani članak , 02. rujan 2016. u 12:20
Foto: Press

Miljenike plavih oaza pozivamo da otkriju nebrojene prednosti nešto drugačijeg ljetnog odmora, rezerviranog za potpunu relaksaciju.

Ljubitelji prirode i zelenih oaza konačno će doći na svoje odabirom jedne od idealnih odredišta diljem Slovenije, Italije ili Austrije uživajući u krajolicima koji su uistinu melem za oči. Ponude zelenih odmora skrojene su upravo po mjeri onih koji vole predah od gužvi na plažama, svježinu šumovitih predjela ili samo uživanje u pogledu na ili sa gorskih vrhunaca.

Miljenike plavih oaza pozivamo da otkriju nebrojene prednosti nešto drugačijeg ljetnog odmora, rezerviranog za potpunu relaksaciju. Možda pomalo postanete ovisni o zelenoj boji, mirisu livada i miru netaknute prirode kakvu ćete pronaći primjerice u Toskani. Doživite ljepotu krajolika, bogatstvo maslinika i vinograda, upoznajte ljude koji su zadržali pravi toskanski karakter, njihov humor, jednostavnost, gostoljubivost, tradicionalne vještine i veliku ljubav prema dobroj hrani i vinu.

U Mariboru, smještenom na rijeci Dravi, u prelijepom okružju Pohorja s jedne i vinograda s druge strane imate priliku vidjeti staru gradsku jezgru koja obećava nezaboravnu mješavinu tradicije i suvremenosti. Šetnja ili vožnja biciklom uz rijeku Dravu, ugodno osvježenje u šumama Mariborskog Pohorja, kao i kupanje u termalnim bazenima Termi Maribor čine ovu destinaciju idealnim izborom vašeg ljetnog odmora.

Bilo da ste ljubitelj aktivnog, avanturističkog ili wellness odmora, u austrijskom Nassfeldu tijekom ljetnim mjeseci ćete sa zadovoljstvom skije zamijeniti s mountainbikeom, a saonice s cipelama za planinarenje, dok vam pod nogama leži jedno od najljepših područja za planinarenje i bavljenje alpinizmom.

Zell am See jedno je od najromantičnijih mjesta u Austriji, obzirom na kristalno bistro jezero okruženo planinama, koje poziva na osvježenje nakon pješačke ture, igre golfa ili vožnje biciklom oko jezera. Uživajte u gradu koji nudi veliki izbor restorana s nacionalnom i internacionalnom kuhinjom kao i razne barove koji su idealni za večernje izlaske i opuštanje u krugu vaše obitelji, prijatelja ili u dvoje.

Istočni Tirol je planinarski raj u kojem se smjestio luksuzan Gradonna mountain resort, izgrađen od prirodnih materija i smještenim iznad mirnog planinskog mjesta Kals, koje je idealno polazište na jednu od ukupno 250 km pješačkih tura koje započinju pred ulaznim vratima ovog resorta. Pogled na Grossglockner i pristup Nacionalnom parku Hohe Tauern, boravak u prirodi koja ostavlja bez daha, odmor koji nudi zdravu prehranu obogaćenu lokalnim specijalitetima, wellness i udobnost vratiti će vas prirodi i učiniti da budete dio nje.

Ne kažu uzalud kako je trava kod susjeda uvijek zelenija, stoga vjerujemo kako ćete lako odabrati svoju zelenu oazu skrojenu upravo po mjeri vašeg idealnog odmora. Više informacija o programima i cijenama potražite na www.atlas.hr  ili pozivom na besplatan info. telefon 0800 99 98.

 

New Report

Close