Govornik
“GOVORNIK BY MELITA PAVLEK”

Kako norme poduzetnike čine konkurentnijima na tržištu?

U novom videu Govornika, na ova je pitanja Meliti odgovorila dr.sc. Ana Marija Boljanović, voditeljica Odsjeka za poslo…
Poslovni.hr
23. lipanj 2022. u 11:27
Foto: youtube/screenshot
Kako europske norme pomažu poduzetnicima i utječu na njihovu konkurentnost? Zašto normirani proizvodi znače kvalitetu i sigurnost? Gdje poduzetnici mogu potražiti i vidjeti norme koje ih zanimaju? U novom videu Govornika, na ova je pitanja Meliti odgovorila dr.sc. Ana Marija Boljanović, voditeljica Odsjeka za poslove normoteke Hrvatskog zavoda za norme i Kontaktne točke za mala i srednja poduzeća.

Melita je dugogodišnja komunikacijska trenerica koja je svoje znanje oblikovala u kratke video tutoriale o javnom nastupu, namijenjene prvenstveno poduzetnicima, obrtnicima, voditeljima timova i liderima koji svakodnevno moraju uspješno javno komunicirati kako bi uspješno poslovali, ali i svima koji svoje javne nastupe žele poboljšati i dodatno se educirati. U poslovnom svijetu, imajući u vidu ubrzavanje i hiperprodukciju informacija, važno je znati kako jednostavno, ciljano i kratko komunicirati stavove i brend, pa svi koji žele ostvariti utjecaj u svojoj okolini, bez obzira na to vode li tvrtku od sto zaposlenih ili odjel s petero kolega, trebaju „brusiti“ svoje vještine javnog nastupa i prezentacija.

New Report

Close