Video konferencija za sve male i srednje poduzetnike

Autor: Objava za medije , 20. listopad 2016. u 10:25
Foto: Press

VC320 je zapravo sve što je potrebno za profesionalnu video konferenciju. Njegov inovativan dizajn koji je lagan i prenosiv, čini ga idealnim uređajem za komunikaciju, gdje god se nalazili.

Ako kao većina suvremenih poduzeća, razmišljate o investiciji u uređaj za videokonferenciju, ali Vas muči kompleksnost i visoke cijene takvih sustava, razveseliti će Vas činjenica da je na hrvatsko tržište stigao AVer VC320   – 'sve-u-jedan' uređaj  za visokokvalitetne Full HD 1080p videokonferencijske pozive. 

Konferencijska kamera, mikrofon i zvučnik integrirani su u kompaktan uređaj, izuzetno jednostavan za korištenje – dovoljno ga je priključiti putem USB konekcije u računalo!

VC320 je zapravo sve što je potrebno za profesionalnu video konferenciju. Njegov inovativan dizajn koji je lagan i prenosiv, čini ga idealnim uređajem za komunikaciju, gdje god se nalazili. Izvrstan za sastanke u malim i srednjim uredima/sobama za sastanke, VC320 omogućuje skupinama od 2 do 8 sudionika realističnu video i audio kvalitetu video konferencije. Sada možete biti sigurni da ćete kristalno jasno vidjeti i biti viđeni tijekom svih susreta.

Aver VC320 je izrazito jednostavan za upotrebu – jednostavno priključite svoj USB konektor u desktop ili laptop račnunalo i spremni ste za video konferencijski poziv! Bez potrebe za instalacijom ikakvih programa. Bluetooth tehnologija omogućuje povezivanje s različitim pametnim telefonima, tabletima i drugim mobilnim uređajima.

Uz Full HD kvalitetu prikaza, čak i pri slabom osvjetljenju, imati ćete osjećaj kao da su svi sudionici sastanka / videokoferencije prisutni u istoj prostoriji.

Zahvaljujući punjivoj bateriji velikog kapaciteta, videokonferencija više ne zahtjeva borbu s isprepletenim žicama. S napunjenom baterijom VC320 možete koristiti satima, bez priključivanja na struju.

Bežično djeljenje sadržaja kao što su prezentacije, video zapisi, tablice ili internetski sadržaj, s mobilnog uređaja na projektor ili TV ekran,  omogućuje značajka screen sharing.

Više informacija kod ovlaštenog distributera:

AVR – Audio Video Rješenja

www.avr.hr

01/3751710

Komentirajte prvi

New Report

Close