Završeno veliko otvorenje Pula City Malla!

Autor: Poslovni.hr , 05. rujan 2016. u 13:10
Foto: Foto press

U prva četiri dana otvorenja Pula City Mall je potvrdio status novog modnog, shopping i lifestyle središta Pule i Istre.

Protekla četiri dana novootvoreni trgovački centar Pula City Mall bio je okupljalište stanovništva iz gotovo cijele Istre. Istra, odnosno Pula, napokon je dobila dugoočekivani trgovački centar u kojem građani mogu obaviti kupovinu na jednom mjestu.

U dane otvorenja centra zabilježena je velika posjećenost, a zahvaljujući dobroj organizaciji sve je prošlo bez većih problema. Posjetitelji su mogli uživati u bogatom četverodnevnom programu s različitim zabavnim sadržajima i popustima koje su brendovi pripremili za svoje vjerne kupce.

Vrhunac četverodnevnog programa bio je Fashion show u subotu navečer u kojem su modeli Tijara model managementa održali modnu reviju u sklopu koje su bili prezentirani brendovi: Hervis, Sportina, Galileo, C&A, New Yorker, Mass shoes te Deichmann.

Ranije tog dana, u centru grada je kao najava za večernji Fashion show održana tajna modna revija. Modeli su zaustavili promet i u nekoliko navrata prošetali pješačkim prijelazom kod Giardina te pješačkim prijelazom između MUP-a i Robne kuće. Građani i turisti su sa zanimanjem promatrali revije i modele koji su ih zabavljali svojom pozitivnom energijom. Za navedenu je modnu reviju svoju odjeću ustupila robna marka Sportina.

I najmlađi su mogli uživati u bogato osmišljenom programu samo za njih. Od kreativnih radionica oslikavanja vrećica Pula City Malla, interaktivnih predstava održanih od strane Istra Inspirita te Birikine do dječje modne revije brendova Hervis, C&A i Kik, i Breakdance showa koji se održao u nedjelju.

Popodnevni su sati navedenih dana bili rezervirani za ulične zabavljače, žonglere i mađioničara, koji su animirali posjetitelje.

Raznolikim programom povodom otvorenja Pula City Mall dokazao je da nije samo mjesto za shopping, nego i novo mjesto druženja i okupljanja.

Komentirajte prvi

New Report

Close