Studenti iz Republike Koreje na praksi u HUP Zagreb hotelima

Autor: Poslovni.hr , 25. ožujak 2016. u 09:14
Foto: HUP

HUP Zagreb d.d. ima u planu kontinuirano prihvaćati studente sa sveučilišta Hankuk te studentima pružiti svu potporu u obavljanju praktičnog rada.

Vodeća zagrebačka hotelijerska grupacija, HUP – Zagreb d.d., uz dugogodišnju suradnju s domaćim sveučilištima i veleučilištima, proširila je suradnju i potpisala je ugovor o međusobnoj suradnji s renomiranim sveučilištem iz Seula, Hankuk University of Foreign Studies (HUFS).

Ovo se sveučilište smatra najboljim privatnim sveučilištem u Republici Koreji. Sveučilište je poznato po visoko cijenjenim studijima stranih jezika te društvenih znanosti, a jedan od jezika koji se izučava jest i hrvatski. Upravo zbog toga, sveučilište je potpisalo ugovor sa svojim strateškim partnerom u Hrvatskoj, HUP-om Zagreb o obavljanju studentske prakse njihovih studenata u hotelima grupacije.

Studenti sveučilišta Hankuk, koji studiraju hrvatski jezik tako mogu obavljati praksu u eminentnim zagrebačkim hotelima, na poslovima koji uključuju komunikaciju s gostima i osobljem hotela. Prvi praktikant upravo obavlja studentsku praksu u Hotelu International, u trajanju od četiri mjeseca te je trenutno na odjelu recepcije, a plan je da se upozna sa svim odjelima hotela te sa svim zagrebačkim atrakcijama.

HUP Zagreb d.d. ima u planu kontinuirano prihvaćati studente sa sveučilišta Hankuk te studentima pružiti svu potporu u obavljanju praktičnog rada.

Komentirajte prvi

New Report

Close