Softverima i hardverima udovoljavaju specifičnim korisničkim potrebama

Autor: Poslovni.hr , 24. ožujak 2016. u 11:25
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL

Među pet posto najboljih poduzeća u Hrvatskoj.

Tvrtka Mobilisis proizvodi modernu, inovativnu informatičku infrastrukturu za upravljanje industrijskim procesima, te mobilno prikupljanje i prijenos podataka. Naši proizvodi su napredne hardverske i softverske komponente visokog stupnja integracije koje omogućavaju fleksibilnu primjenu u najzahtjevnijim poslovnim procesima, te prijenos i obradu svih vrsta informacija u procesima koji su bitni za razmatranje u realnom vremenu. Mobilisis razvija segment specijalizirane elektroničke opreme sa značajnim udjelom inovacija, projektiranja i razvoja namijenjene prvenstveno M2M (Machine-to-Machine) i IoT tržištu. Ključna komponenta naše konkurentske prednosti je vlastiti razvoj proizvoda koji omogućuje maksimalnu prilagodbu specifičnim korisničkim potrebama.

Tko je Krešimir Meštrić? Koju poslovnu funkciju obnašate i kako dugo?

Obnašam funkciju suvlasnika i predsjednika uprave tvrtke Mobilisis d.o.o. Na ovoj sam funkciji od samog osnivanja društva u Hrvatskoj, dakle od 2005. godine.

Što za Vas znači činjenica da je Vaše poduzeće postalo nositeljem Certifikata bonitetne izvrsnosti za ovu godinu?

Certifikat bonitetne izvrsnosti za ovu godinu predstavlja potvrdu našeg dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada. Osim jačanja ugleda i povjerenja u domaćem i stranom poslovnom okruženju certifikat predstavlja našu financijsku sposobnost što je garancija da smo pouzdani i odgovorni partner u poslu. Veoma smo ponosni što smo zadovoljili sve kriterije prema metodologiji jedinstvenoj za područje cijele Europe te pripali u skupinu od 5% najboljih poduzeća u Republici Hrvatskoj.

Kako dolazite do novih kupaca i poslovnih partnera te kakve su reakcije na činjenicu da posjedujete Certifikat bonitetne izvrsnosti?

Do novih kupaca i poslovnih partnera dolazimo na razne načine. Naš tim prodaje i marketinga svakodnevno komunicira sa postojećim i novim kupcima širom Europe, odgovara na njihove upite, informira o novostima, akcijama, izrađuju potrebne marketinške strategije. Jedan od načina je i preporuka naših postojećih klijenata i partnera do koje dolazimo zbog kvalitete usluge, proizvoda, ljubaznosti i stručnosti naših zaposlenika što predstavlja ključ uspješnog poslovanja. Također sudjelujemo na svim važnim sajmovima tokom godine koji su vezani za M2M I IoT tržište te se upravo spremamo na jedan od najvećih sajmova u svijetu Intertraffic koji se održava u Amsterdamu te je najznačajniji svjetski sajam iz sektora prometne infrastrukture na kojem se predstavljaju najnovija tehnološka rješenja iz tog područja.

Reakcija klijenata i poslovnih partnera na posjedovanje certifikata još nije bilo, no sama činjenica da posjedujemo Certifikat bonitetne izvrsnosti dodatni je razlog zašto postojeći i budući klijenti svoje povjerenje mogu pokloniti upravo nama.

Čime smatrate da ste zavrijedili poštovanje svojih klijenata i partnera?

Poštovanje i povjerenje je nešto što se jako dugo gradi i što u pravilu nikada ne završava. U našem dugogodišnjem poslovanju stekli smo poštovanje i povjerenje klijenata i partnera zbog pružene kvalitete usluga i proizvoda te svakodnevnim osluškivanjem njihovih želja i potreba. Za poštovanje koje smo stekli sigurno je zaslužna i stručnost naših zaposlenika te korektnost i pravovremenost izvršavanja svih naših obaveza. Posjedovanje ovog certifikata je potvrda naše uspješnosti i dodatna sigurnost klijentima i partnerima u tvrtku.

Što biste istaknuli kao Vaš najveći poslovni uspjeh?

Naš najveći poslovni uspjeh je naša inovativnost, upornost, širenje usluga i proizvoda na vanjsko tržište te naravno zadovoljstvo, povjerenje i poštovanje naših klijenata i partnera. Prvenstvena briga posvećuje se našim zaposlenicima koji se svakodnevno susreću sa poslovnim izazovima i trude se ispuniti sve ciljeve kompanije, potrebe i očekivanja kupaca, poslovnih partnera i šire društvene zajednice. Broj zaposlenih u posljednjih godinu dana povećao se sa 35 na 45 zaposlena.

Komentirajte prvi

New Report

Close