Sheraton Zagreb ugostio StreetGasm 2000

Autor: Poslovni.hr , 28. svibanj 2015. u 11:58
Sheraton

Luksuzni sportski automobili u središtu Zagreba

Luksuzni zagrebački hotel, Sheraton Zagreb, ugostio je ekstravagantnu automobilsku atrakciju, StreetGasam 2000. StreetGasm jedan je od najekskluzivnijih auto evenata u Europi, čija je kruna event StreetGasm 2000 odnosno sedmodnevna vožnja  luksuznim jurilicama, diljem Europe.

Poseban detalj ove utrke i događanja jest činjenica da sudionici ne znaju svoje rute i odredišta unaprijed te sve upute o svojim kretanjima dobivaju u tijeku utrke, na dnevnoj bazi. Sam koncept i cilj je jasan: jednom godišnje, svega 90 vrhunskih automobila, koji  zadovolje stroge kriterije StreetGasm-a, prelazi rutu od 2000 milja europskih krajolika  u roku od 7 dana, pritom ih, osim istinskog užitka vožnje i obilja adrenalina, očekuje VIP tretman, isključivo u vrhunskim hotelima Europe, gdje se vozači odmaraju do naredne etape utrke.

U Zagrebu su vozači smješteni u Sheraton Zagreb  hotelu. Njihovi limeni ljubimci zaposjeli su garažu i parking hotela te su meta pogleda svih znatiželjnih prolaznika. Nakon današnje utrke na riječkom Grobniku, automobili se vraćaju u okružje  Sheraton Zagreba te će nesumnjivo biti u središtu pažnje svih ljubitelja sportskih automobila i adrenalina  u Zagrebu. Nakon svečanog starta s Trga bana Jelačića u petak, točno u podne, StreetGasm 2000 nastavlja za Beč.

Osim promocije životnog stila temeljnog na istinskom užitku vožnje u najljepšim europskim destinacijama, jedan je od  ciljeva ovog eventa i humanitarnog karaktera te se dio sredstava alocira za fondaciju za istraživanje karcinoma, Against cancer. 

Komentirajte prvi

New Report

Close