RBA nenamjenski i stambeni krediti

Autor: Poslovni.hr , 03. travanj 2017. u 09:16
Foto: Promo

Ako sanjate o kupnji kuće ili stana ili samo želite urediti postojeći stambeni prostor, RBA stambeni krediti vam omogućuju ostvarenje vaših snova na brz i jednostavan način.

Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) nudi povoljne uvjete stambenih i nenamjenskih kredita u kunama ili eurima. Tijekom promotivnoga razdoblja, koje traje do 30. travnja 2017. godine, RBA ne naplaćuje naknadu za odobrenje stambenih i nenamjenskih kredita.

Ako sanjate o kupnji kuće ili stana ili samo želite urediti postojeći stambeni prostor, RBA stambeni krediti vam omogućuju ostvarenje vaših snova na brz i jednostavan način. Možete izabrati kredit u eurima ili kunama, uz fiksnu ili promjenjivu kamatnu stopu, a iznos kredita za adaptaciju u cijelosti se isplaćuje na vaš tekući račun, bez dodatne naknade i bez potrebe za dostavom računa nakon isplate kredita.

Uz RBA nenamjenske kredite pretvorite svoje želje i planove u stvarnost. U ponudi su nenamjenski krediti u kunama s fiksnom ili promjenjivom kamatnom stopom te u eurima s fiksnom kamatnom stopom, a informaciju o predodobrenju kredita možete dobiti u samo 10 minuta.

Otkrijte neobično iskustvo zadovoljnih korisnika banke u RBA poslovnicama i dodatno se informirajte o uvjetima i mogućnosti kreditiranja.

Komentirajte prvi

New Report

Close