Prvi coworking prostor u Zadru otvorio svoja vrata poduzetnicima i freelancerima

Autor: Poslovni.hr , 03. prosinac 2015. u 13:02
Foto: Press

Sada je pravi trenutak za uključivanje jer COIN prvim svojim korisnicima nudi tri mjeseca sasvim besplatno.

Na adresi Putu Murvice 16, Zadar, na 340 m2 smjestio se prvi zadarski coworking prostor – COIN. Nakon deset mjeseci radova na adaptaciji i opremanju, prostor je uspješno dovršen, a zadarski poduzetnici napokon mogu isprobati rad u coworking atmosferi i doznati zašto je ovaj oblik rada danas toliko popularan u svijetu. 

Sada je pravi trenutak za uključivanje jer COIN prvim svojim korisnicima nudi tri mjeseca sasvim besplatno – za sve one koji se priključe coworking zajednici do kraja godine. Stoga, postanite dio prve coworking zajednice u Zadru i jedne od prvih na Jadranu.

Zadarski poduzetnici i svi oni koji su pratili razvoj domaće coworking zajednice mogu biti zadovoljni jer su dobili su moderno opremljeni prostor, jedan od najbolje uređenih coworking prostora u Hrvatskoj, obnovljen i opremljen zahvaljujući sredstvima EU.

Od početka studenog postojećim i potencijalnim poduzetnicima na raspolaganju je dinamičan prostor za rad u raznim varijantama: “tiha” zona – za sve one koji žele raditi bez imalo ometanja, zatim “bučna” zona za one koji žele raditi uz interakciju sa ostalim stanarima i gostima COIN-a, lounge prostor za druženje I sastanke, kuhinja, multimedijalna dvorana za prezentacije i konferencije, te dvorana za sastanke i dva ureda – blue & green office. Uz navedeni multifunkcionalni prostor, COIN nudi i vrlo fleksibilne “pakete” usluga kako bi svatko od budućih korisnika mogao pronaći kombinaciju koja mu najviše odgovara. 

Tako će se od iduće godine u COIN-u moći raditi samo nekoliko sati tjedno uz osnovni, najjednostavniji i najjeftiniji paket usluga po cijeni od 150 kn mjesečno. Paketi zatim “rastu” do paketa koji omogućuje neograničeno korištenje prostora. Tu su i druge mogućnosti poput usluge da imate uvijek fiksno radno mjesto, koje je čuvano samo za vas, ili da imate pristup ormariću za vaše osobne stvari, kao i popularni 24/7  pristup COIN-u . Ne treba, dakako zaboraviti i popuste za obrtnike, članove Udruženja obrtnika Zadar.

Ono što je najvažnije u svakom novom radnom okruženju je atmosfera, a za dobru atmosferu u COIN-u brinuti će se tzv. “domaćini”, koji će očekivati, usmjeravati i povezivati poduzetnike i  buduće korisnike COIN-a. Prvi korisnici COIN zajednice već su započeli s radom, tako da je sada idealan trenutak da se uključe svi oni koji žele raditi u kreativnom i inspirativnom okruženju. 

Svi članovi od sljedeće godine imat će pristup cijelom nizu događanja koji će se organizirati u COIN-u. Bit će tu za svakog po nešto, a teme će se oblikovati prema potrebama i željama korisnika. Članovi će imati na raspolaganju i programe potpora poput poduzetničkog mentorstva, licenci za razne softverske programe, pomoći kod prijave projekata za EU sredstva i sl.  A za one koji žele uspostavljati međunarodnu suradnju i internacionalizirati svoje poslovanje, COIN će omogućiti povezivanje s partnerskim coworking prostorima i njihovim korisnicima kroz EU programe razmjene.

Razvijte svoju ideju, steknite nove profesionalne kontakte, educirajte se i unaprijedite svoje poslovanje uz COIN Zadar. 

Dođite i iskusite zadovoljstvo rada i druženja u COIN-u!

Više o prvom zadarskom Coworking prostoru na: COIN Zadar Facebook, COIN Zadar Web

Komentirajte prvi

New Report

Close