Project management Akademija – put do Project Management Professional certifikata

Autor: Sponzorirani članak , 30. siječanj 2017. u 09:42
Foto: Mirakul

Project management Akademija u organizaciji Mirakul Edukacijskog centra započet će s predavanjima 3. ožujka 2017. godine.

Steći prednost u poslovnom okruženju je izazov koji se može savladati edukacijom. Biti u mogućnosti samostalno upravljati projektima, vremenom, kvalitetom i onim najvažnijim dijelom – troškovima, a pri tome pozitivno utjecati na sve aspekte poslovanja, najviši su ciljevi koje je moguće ostvariti uz Mirakulove nove, edukacijske programe.

Osim toga tvrtke se prema ljudima moraju odnositi kao prema najvažnijem resursu, koji će doprinijeti njihovim interesima i ciljevima. Stoga je iznimno važno da je strategija upravljanja ljudskim resursima usklađena sa strategijom tvrtke. Upravljanje ljudskim resursima, komunikacijom i dionicama projekta jedan je od važnih čimbenika na koje se pazi prilikom vođenja projekata.

Project management Akademija u organizaciji Mirakul Edukacijskog centra započet će s predavanjima 3. ožujka 2017. godine, a pohađanjem iste stječu se znanja i vještine potrebne za polaganje certifikacijskog ispita u svrhu stjecanja PMP (Project Management Professional) certifikata.

Project management Akademija sastoji se od 5 modula:

MODUL 1 (3. ožujka 2017.)

Projekt i upravljanje projektom

MODUL 2 (15. ožujka 2017.)

Upravljanje vremenom i opsegom projekta

MODUL 3 (29. ožujka 2017.)

Upravljanje troškovima i kvalitetom projekta

MODUL 4 (12. travnja 2017.)

Upravljanje ljudskim resursima, komunikacijom i dionicama projekta

MODUL 5 (26. travnja 2017.)

Upravljanje projektnim rizicima i nabavom

Polaznici Project management Akademije

Predavanja su namijenjena svima koji se vođenjem projekata bave u praksi i žele dostići razinu izvrsnosti dobivanjem Project Management Professional certifikata, kao i onima koji posjeduju certifikat, a radi njegovog zadržavanja moraju obnoviti znanje i prikupiti dovoljan broj novih PDU bodova. Seminar je namijenjen prvenstveno voditeljima projekata i članovima projektnih timova, ali i svima onima koji se žele upoznati s područjem upravljanja projektima.

Predavanja traju od 3. ožujka – 26. travnja 2017. godine, a sve module moguće je upisati i pojedinačno. više informacija možete pronaći na web stranicama Mirakul Edukacijskog centra Project management Akademija.

Prijavite se do 31.01.2017. i ostvarite poseban popust od 15% na redovnu kotizaciju programa! 

New Report

Close