Produžen rok za prijave: HAMAG-BICRO vodi 8 startupova na CeBIT Hannover

Autor: Poslovni.hr , 23. veljača 2015. u 08:54
Foto: HAMAG- BICRO

HAMAG-BICRO će sufinancirati nastup osam startupova na sajmu CeBIT u Hannoveru koji će se održati 16. – 20. ožujka 2015. godine.

Zbog velikog interesa javnosti, Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG- BICRO), produžila je rok prijave za natječaj za dodjelu bespovratne potpore kojom se sufinancira trošak sudjelovanja hrvatskih startupova na međunarodnom sajmu CeBIT HANNOVER 2015. 
 
HAMAG-BICRO će sufinancirati nastup osam startupova na sajmu CeBIT u Hannoveru koji će se održati 16. – 20. ožujka 2015. godine. Najviši iznos bespovratne potpore odobrene Korisniku prema ovom programu je 30.000,00 kn, odnosno najviše do 70% ukupno prihvatljivih troškova. Mlade i inovativne tvrtke imati će priliku prezentirati svoje poduzetničke modele potencijalnim investitorima i mentorima, izmijeniti iskustva kroz radionice, seminare, sastanke jedan na jedan i slično. Na ovaj način HAMAG-BICRO želi pokrenuti poduzetnike početnike iz područja informacijske i komunikacije tehnologije da izađu na međunarodno tržište i postanu prepoznatljivi na svjetskom nivou.
 
Rok za podnošenje prijave na Javni poziv produžen je do 25. veljače u 23:59 sati.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Jos besmislica koje namjerava financirati clan glavnog vijeca SDPa (vidi Google u vezi sefa uprave HAMAGa)

Bas mi me zanimalo koji su kriteriji izbora? Sajmovi su potpuno promaseni pokusaj promoviranja SME u inozemstvu. Danas sajmovi ni za velike firme nemaju puno smisla. Jos jedan trosak budzeta RH i jos jedan dokaz nekompetencije.

New Report

Close