Poslodavci i ZŠEM-ovci na najutjecajnijem sajmu poslova – SFD-u!

Autor: Poslovni.hr , 05. travanj 2016. u 09:02
Foto: ZŠEM

Od prvog Student Future Daya pa sve do danas, sudjelovalo je ukupno stotinjak tvrtki od kojih su brojne naši dugogodišnji partneri.

Zagrebačka škola ekonomije i managementa (ZŠEM) je vodeća hrvatska poslovna škola koja nudi tri preddiplomska programa iz područja ekonomije i managementa, poslovnog prava i ekonomije, poslovne matematike i ekonomije, dvogodišnji diplomski studij ekonomije i jedanaest jednogodišnjih MBA specijalizacija.

Sustavnim ulaganjem u kvalitetu u svim segmentima svog djelovanja postala je međunarodno prepoznata, što je diferencira od ostalih poslovnih škola, a najviše je diferencira AACSB akreditacija, kojom je prva i jedina u Hrvatskoj, u klubu od 5% AACSB akreditiranih poslovnih škola u svijetu među kojima su Stanford, Harvard, Columbija, Bocconi, LSE i mnoga druga prestižna sveučilišta. 94% ZŠEM-ovaca prvi posao pronalazi tijekom ili kroz godinu dana po završetku studija, a ZŠEM-ovi alumni rade u 25 zemalja diljem svijeta. Jedan od strateških ureda ZŠEM-a je Career centar koji studentima pomaže u pronalasku zaposlenja i studentske prakse koja je obavezna na studiju nakon druge i treće godine, svaka u trajanju od minimalno mjesec dana. Održava veze sa ZŠEM-ovim alumnima te pospješuje stalnu suradnju i kontakte s poslovnom zajednicom, od čega imaju korist studenti, ali i poslovna zajednica. Career centar organizira i Student Future Day (SFD), sajam karijera za ZŠEM-ove studente, a ove ga godine, 20. travnja, organizira po jedanaesti puta.

Od prvog Student Future Daya pa sve do danas, sudjelovalo je ukupno stotinjak tvrtki od kojih su brojne naši dugogodišnji partneri. Neke od tvrtki u kojima danas rade naši bivši i sadašnji studenti su: Lidl, Pliva, Ernst & Young, Deloitte, KMPG, Privredna banka, Zagrebačka banka, Erste banka, L'Oreal, Coca Cola, Podravka, Tokić, Procter & Gamble, BoMark ambalaža te mnoge druge. Svake godine na Student Future Dayu među predstavnicima tvrtki vidimo i brojna poznata lica, naše bivše studente, koji su prije tri, pet ili deset godina prvi kontakt s tvrtkom koju predstavljaju ostvarili upravo na jednom od ranije održanih Student Future Daya. Atmosferu s prošlogodišnjeg pogledajte ovdje.

Kako bi se istaknuli među fakultetima koji su tek počeli prepoznavati važnost podrške u razvoju karijere svojim studentima kao i okupljanje na sličnim sajmovima i ove smo godine unijeli nekoliko inovacija. Tvrtkama sudionicama omogućili smo cjelogodišnju prisutnost među studentskom populacijom kao podlogu za snažan employer branding. Tvrtke na taj način našim studentima mogu predstaviti svoje aktualne projekte u periodu koji im najbolje odgovara, održati stručno predavanje u sklopu relevantnog kolegija, radionicu ili prezentaciju tvrtke te ono što je najvažnije, naposljetku regrutirati kvalitetne kandidate koji najbolje odgovaraju potrebama radnog mjesta i njihove tvrtke.

Snažnu edukacijsku komponentu za sve sudionike ostvarili smo organizacijom okruglog stola pod nazivom ''The Future of Jobs'' na kojem će se, između ostalog, prezentirati najnovije istraživanje globalnog tržišta rada.

Student Future Day na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa jedinstveno je mjesto susreta poslodavaca i studenata u stimulativnom okružju kroz izvrsne teme radionica i okruglog stola, ove godine pod motom Očekuj više, postigni više.

Prijamni ispit na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa se održava 9. travnja, 2016.

PRIJAVI SE!

Komentirajte prvi

New Report

Close