Petrol – više od benzinske

Autor: Objava za medije , 21. travanj 2016. u 15:50
FOTO: Press

Zbog užurbanog načina života i previše svakodnevnih obveza, sve je više potrebe za mjestom gdje možemo istovremeno obaviti što više zadataka i tako si osigurati maksimalno vrijeme za slobodne aktivnosti.

Putem razgranate mreže od 105 Petrol benzinskih postaja vozačima nudimo brojne usluge – od praktičnih i dobro opskrbljenih trgovina do novo uređenih autopraonica.

Vrhunska i kvalitetna ponuda

Uz novu generaciju visokokvalitetnih pogonskih goriva Q Max koji štite vaš motor i osiguravaju nižu potrošnju, na našim prodajnim mjestima diljem Hrvatske možete pronaći  i naše HipShop trgovine. Praktične, dobro opskrbljene, uvijek pune različitih vrsta proizvoda – od ledene kave na putu, osvježavajućih i alkoholnih pića, do opreme i osnovnih rezervnih dijelova za vaše vozilo – gume, ulja i tekućine, brisače, žarulje za automobile i akumulatore – idealne su za kupnju svega potrebnog na jednom mjestu

Osvježite se sa ukusnom Ledenom kavom na putu ili Q Energy pićem. Praktično i ukusno osvježenje za nadolazeće vruće ljetne dane.

Svakodnevnu ponudu raznovrsnih osvježavajućih, energetskih i alkoholnih pića, osnovnih rezervnih dijelova za vaše vozilo, upotpunili smo i ponudom ljetnih guma čija se cijena kreće već od 216,99 kuna.

U želji stalne nadogradnje ponude, na svim benzinskim postajama Petrola diljem zemlje, uveli smo i mogućnost uplate najpopularnijih domaćih igara na sreću u organizaciji Hrvatske Lutrije, te obnovili mrežu autopraonica.

Aktivan životni stil

Petrol je za svoje kupce pripremio Lotto program lojalnosti koji traje do 31. srpnja 2016., odnosno do isteka zaliha. Za svaku kupnju bilo koje vrste goriva ili za kupnju u trgovini na benzinskim postajama Petrol u Hrvatskoj kupac za 50 kn dobiva jednu naljepnicu.Nakon prikupljanja potrebnog broja naljepnica letak možete zamijeniti za kupnju Lotto artikala po vlastitom izboru na bilo kojoj benzinskoj postaji Petrol u Hrvatskoj.

Ime Lotto sve do današnjih dana ostalo je sinonim za proizvode koji objedinjuju tehnologiju, dizajn i prepoznatljiv talijanski stil proizvodnje sportske odjeće, obuće i putne galanterije. Kolekcija Lotto Diamond spoj je dinamičnosti, vještine i talijanske elegancije. Sportske, kozmetičke, putne torbe samo su dio Lotto artikala koje su vam sada dostupne i do 70% nižim cijenama na Petrolovim maloprodajnim mjestima.

Zaustavite se na trenutak i na našim benzinskim postajama kupite sve što Vam je potrebno!

 

Komentirajte prvi

New Report

Close