Osvojite besplatan radijski oglas!

Autor: Poslovni.hr , 31. listopad 2015. u 10:17
Foto: Renault

Put do uspjeha počinje poslovnom pričom koja se mora čuti.

Svakoj su poslovnoj priči na putu do uspjeha potrebni pouzdani i predani članovi. Baš poput lakih gospodarskih vozila Renault. Ovim natječajem dajemo prostor malim poduzetnicima i obrtnicima i njihov poslovnim pričama. U suradnji s Narodnim radijem pet tvrtki dobit će priliku snimiti svoju radijsku reklamu u trajanju od 20 sekundi, koja će ih predstaviti potencijalnim kupcima i olakšati im put do uspjeha.

A put do uspjeha počinje poslovnom pričom koja se mora čuti. Ako ste vlasnik male tvrtke ili obrtnik, podijelite svoju priču i osvojite priliku da je ispričate na sav glas, putem radijskog oglasa koji ćemo za vas snimiti i emitirati na Narodnom radiju. 

Prijavite svoju poslovnu priču na www.renault.hr/putdouspjeha  do 8. studenoga 2015. Pratite nas od 9. do 15. studenoga kada ćemo objaviti kojih će 5 priča dobiti mjesto u prostoru za oglašavanje Narodnog radija.  Sretno!

LAKA GOSPODARSKA VOZILA RENAULT

Za razvoj vašeg poslovanja važno je vjerovati onima koji vam ulijevaju povjerenje. Zato mi u Renaultu poslovne odnose temeljimo na obiteljskim vrijednostima kao što su pažnja, predanost i odgovornost. 

Sve kako biste se vi neometano mogli posvetiti svojem poslu. 

Pogledajte ponudu naših lakih gospodarskih vozila te ovisno o svojim potrebama odaberite najboljeg partnera – veliko ili malo dostavno vozilo za prijevoz tereta i/ili putnika.

VELIKA DOSTAVNA VOZILA

Trafic Furgon nudi najširu paletu mogućnosti za ispunjavanje vaših profesionalnih potreba. Bez obzira na količinu i vrstu tereta (osjetljive biljke, teški komadi pokućstva, prijevoz putnika itd.), pronaći ćete kombinaciju koja vam odgovara.

Renault Master i Master Kiper s dvostrukom kabinom, praktična i učinkovita vozila, nude nevjerojatno opsežnu paletu opreme. Prostrana, velikodušna i udobna kabina Mastera izražava profesionalnost: optimalna vidljivost, ergonomski oblikovani prekidači, podesiva sjedala i volan koje je moguće namjestiti da odgovaraju svakom stasu, klima-uređaj, bolja zvučna izolacija… S Masterom će vaša putovanja biti laka i ugodna.

MALA DOSTAVNA VOZILA

Clio Societé spaja privlačan dizajn Clia s teretnim prostorom manjeg Furgona. Pametno oblikovanom unutrašnjošću omogućuje prijevoz dvije osobe i do 520 kg tereta u teretnom prostoru obujma 560 l. 

Krase ga osobnost, privlačnost i dinamična vozna svojstva te beskompromisna sigurnost.

Kangoo Express je kombi nove generacije koji nudi mnogo udobnosti. Posebno prilagođenim rješenjima lako će zadovoljiti sve zahtjeve i potrebe vašeg poslovanja. Kangoo Express dostupan je u tri duljine (Compact, Express, Maxi) s dva, tri ili pet mjesta (ovisno o inačici).

RENAULT PRO+

Program Renault PRO+ je Renaultov koncept usluga prodaje i servisiranja lakih gospodarskih vozila. 

Projekt nudi usluge namijenjene ponajprije poduzetnicima, posebice onima koji se bave prijevozom.

Više informacija potražite na www.renault.hr .

Komentirajte prvi

New Report

Close