Office 365 vodič – poznatim alatima do novih mogućnosti

Autor: Sponzorirani članak , 20. lipanj 2016. u 08:08
Foto: PR

Kada govorimo o Office 365 – jedna od najznačajnijih promjena je automatska nadogradnja svih alata ovog paketa.

Mnogi zaposlenici najčešće shvaćaju uredske alate kao osnovno sredstvo rada te u njima ne prepoznaju ključnu komponentu povećanja produktivnosti i profitabilnosti. No, s obzirom na činjenicu da zadnjih godina alati uredskog poslovanja prolaze pravu „revoluciju“ funkcionalnosti koje često ostaju neprimijećene, oni to upravo i jesu – ključni faktor za višu razinu poslovanja svake moderne kompanije.

Kada govorimo o Office 365 – jedna od najznačajnijih promjena je automatska nadogradnja svih alata ovog paketa. Drugim riječima, tvrtkama više nije potreban angažman IT djelatnika, već krajnji korisnici sami, bez ikakvih informatičkih znanja, mogu raditi nadogradnje u trenutku koji njima odgovara.

Također, neke od najvećih promjena su kombinacije cloud usluga i lokalnih instalacija koje korisnicima omogućuju niz naprednih funkcionalnosti poput praćenja verzija dokumenata na kojima rade, istovremeni rad cijelog tima na zajedničkim dokumentima, napredne funkcionalnosti obrade tekstualnih i matematičkih podataka i sl.

Dodatna poslovna vrijednost koja značajno utječe na produktivnost je poslovna komunikacija u realnom vremenu putem Skype for Business-a, zajedničko održavanje sastanaka / konferencija s međusobnim dijeljenjem prezentacija i radnih površina bez potrebe da se svi djelatnici nalaze na istoj lokaciji.

Naposljetku, značajne uštede za svaku tvrtku ostvaruju se korištenjem serverskih resursa u „oblaku“, bez potrebe za lokalnim serverima ili informatičarima koji će taj isti sustav morati održavati.

Sve ove revolucionarne promjene provedene su na način da krajnji korisnici rade u dobro poznatim alatima, ali na malo drugačiji, lakši i daleko efikasniji način.

Što nudi Metronet, Microsoftov službeni telekom partner u Hrvatskoj? Uz cjelokupnu lepezu Microsoftovih cloud usluga, Metronet svim tvrtkama koji odaberu Office 365 tijekom promotivnog razdoblja do 31. kolovoza omogućuje dva sata besplatne edukacije o najboljem načinu korištenja spomenutih alata za svoje poslovanje.

Želite li i Vi iskoristiti ovu pogodnost? Nazovite 0800 82 28 ili posjetite www.metronet.hr/office365 i postanite efikasniji u svakodnevnom radu.

New Report

Close