Odabir studija nikad nije bio lakši

Autor: Poslovni.hr , 21. kolovoz 2017. u 11:01
Foto: Promo

Opće je poznato da bez uspješnog stručnjaka za računovodstvo i financije i najkreativniji projekti padaju u vodu pa tako nekadašnja predrasuda o računovodstvu i financijama kao dosadnim i monotonim zanimanjima također pada u vodu.

U današnje vrijeme teško je zamisliti i jednu uspješnu tvrtku, projekt ili startup koji u svom stručnom timu nema stručnjaka za računovodstvo i financije. Bilo da se radi o umjetničkoj organizaciji, velikoj korporaciji, nevladinoj udruzi ili pak start up projektu, stručnjacima za računovodstvo i financije sva su vrata otvorena. Kada bolje razmislite, zasigurno ćete se složiti s nama da s ovim zanimanjem možete raditi u gotovo svim tvrtkama na svijetu.

Opće je poznato da bez uspješnog stručnjaka za računovodstvo i financije i najkreativniji projekti padaju u vodu pa tako nekadašnja predrasuda o računovodstvu i financijama kao dosadnim i monotonim zanimanjima također pada u vodu. Danas, u vrijeme brzog protoka informacija i ideja, novi biznisi, startupi i projekti razvijaju se iz sata u sat. Stručnjaci za računovodstvo i financije osobe su bez čije podrške gotovo nijedan od tih projekt ne bi zaživio. Odabir ovog zanimanja omogućit će svakome da svoju karijeru gradi uz nebrojene mogućnosti i tijekom studija odluči u kojoj se grani poslovanja želi razvijati.

RRiF Visoka škola za financijski menadžment svojim studentima osigurava stručna znanja s područja računovodstva i financija, osigurava im kontakte s najvećim stručnjacima struke i priprema za njihove buduće poslovne uspjehe. Preddiplomski stručni studij računovodstva i financija i Specijalistički diplomski stručni studij korporativnih financija osposobljavaju studente za preuzimanje stručnih poslova računovodstveno-financijske struke i priprema ih za sve izazove s kojima bi se u svom poslovnom životu mogli susresti. Bitno je istaknuti kako tijekom studija stječete znanja, vještine i kompetencije koje vas pripremaju za rad i koje će biti glavni čimbenik vašeg daljnjeg napredovanja jer budući poslodavci ne moraju trošiti dodatno vrijeme i financijska sredstva kako bi studenti stečena znanja primjenjivali u praksi.

Iza svakog uspješnog biznisa stoji i uspješni računovođa – svoju priliku potražite na studiju računovodstva i financija na RRiF Visokoj školi. 

Komentari (1)
Pogledajte sve

Žao mi je informirati vas da će većina poslova računovodstva otići u ropotarnicu povijesti daljnjom informatizacijom i automatizacijom. Lp.

New Report

Close