Naučite upravljati financijama i steknite uvjerenje Ovlaštenog Financijskog Menadžera

Autor: Promo , 18. rujan 2017. u 08:36
Foto: Mirakul

Upravljanje financijama predstavlja temeljni i najvažniji dio poslovanja svake tvrtke i institucije. Bez odgovornog, učinkovitog i profesionalnog upravljanja financijama tvrtke se mogu lako naći u složenim problemima. Stoga smo, uz pomoć vodećih hrvatskih financijskih menadžera i konzultanata, kreirali napredan edukacijski program koji pokriva sva najvažnija područja financija; od planiranja, korporativnih financija, kontrolinga, do poznavanja računovodstva i poreza, a koji će sadašnjim i budućim financijskim stručnjacima pružiti sveobuhvatna financijska znanja i nadogradnju njihovih postojećih znanja i poslovnog iskustva.

Programom će se predstaviti osnovni koraci pri planiranju i izradi investicijskih projekata te metoda ocjena projekata. Polaznike će se informirati o metodama i alatima za planiranje investicijskih projekata, analizu novčanih tokova projekta, ocjenu profitabilnosti projekata te donošenje investicijskih odluka o prihvatljivosti samog projekta.

Financijska Akademija sastoji se od 8 redovnih modula, ukupnog trajanja 80 nastavnih sati te 3 izborna modula, u trajanju dodatna 24 nastavna sata. Trajanje programa je od 11. listopada 2017. do 16. veljače 2018., a voditelj programa je Nikola Nikšić, CMC.

 

  • MODUL 1 (11. i 12. listopada 2017.)
    Analiza financijskih izvještaja

  • MODUL 2 (27. listopada 2017.)
    Upravljanje financijskim rizicima

  • MODUL 3 (17. studenoga 2017.)
    Kako prepoznati i razumjeti računovodstvene manipulacije

  • MODUL 4 (1. prosinca 2017.)
    Procjena vrijednosti poduzeća

  • MODUL 5 (14. i 15. prosinca 2017.)
    Izrada investicijske studije/planiranje i ocjena isplativosti investicije

  • MODUL 6 (19. siječnja 2018.)
    Kontroling u funkciji poslovne uspješnosti

  • MODUL 7 (2. veljače 2018.)
    Upravljanje troškovima i ulaganjima

  • MODUL 8 (16. veljače 2018.)
    Financijsko planiranje

  • MODUL 9 – IZBORNI (10. studenoga 2017.)
    Managerski izvještaji iz kontrolinga

  • MODUL 10 – IZBORNI (5. prosinca 2017.)
    Uvođenje funkcije kontrolinga u poduzeće

  • MODUL 11 – IZBORNI (9. ožujka 2018.)
    Metodologija uvođenja kontrolinga

Akademija je namijenjena Poduzetnicima, djelatnicima u računovodstvu i financijskim odjelima, bankarima, portfolio menadžerima, brokerima, investicijskim i financijskim analitičarima, investicijskim savjetnicima, individualnim i portfolio investitorima, risk menadžerima i analitičarima.

Za polaznike seminara osigurani su ručak i materijali sa seminara. Po završetku programa svi polaznici će dobiti uvjerenje Ovlaštenog Financijskog Menadžera (CFO) i biti osposobljeni za napredno upravljanje financijama i donošenje najzahtjevnijih poslovnih odluka.

Sve dodatne informacije o programu, predavačima i uvjetima upisa mogu se pronaći na web stranici www.mirakul.hr/akademija/financijska-akademija.

New Report

Close