MOL i INA – vjerni podržavatelji nogometnih reprezentacija

Autor: Poslovni.hr , 17. lipanj 2016. u 12:32
Foto: Press

INA, članica MOL grupe vjeran je generalni sponzor Vatrenih još od 2013. godine i uvijek spremno ističe koliko je ponosna na uspjehe Modrića, Mandžukića, Srne i ostalih nogometaša.

Divno je ovih dana biti navijač hrvatske i mađarske nogometne reprezentacije. Navijači uživaju jer obje su momčadi zabilježile početne pobjede na Euru u Francuskoj, a ponosni su i sponzori.

MOL je ove godine postao glavni sponzor mađarske lake konjice koja bi, ako ovako nastavi možda mogla doseći dio slave Ferenca Puskasa koji je harao nogometnim terenima 50-tih godina prošlog stoljeća.

INA, članica MOL grupe vjeran je generalni sponzor Vatrenih još od 2013. godine i uvijek spremno ističe koliko je ponosna na uspjehe Modrića, Mandžukića, Srne i ostalih nogometaša.

MOL također sponzorira i neke nogometne kupove u Slovačkoj i Češkoj, a prisutna je i izvan nogometa, točnije u hokeju na ledu. Tako su mađarski hokejaši na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu u Rusiji nastupali sponzorirani MOL grupom.

Njezino je sjedište u Budimpešti, a nakon 'letećeg starta' Mađarske i Hrvatske na Europskom prvenstvu u Francuskoj atmosfera ne može biti bolja.

MOL grupa planira puno aktivnosti za svojih 26,000 zaposlenika. U lobbyu (glavni dio zgrade) MOLovog sjedišta nalazi se photo contest (natjecanje tko će imati bolju fotku) zaposlenika koji se oblače u dresove svojih država. Skoro 2,000 zaposlenika iz četrdeset podružnica u dvadeset država se registriralo za "online" natjecanje u kojem predviđaju pobjednike u zamjenu za nagrade. Ogledala zgrade MOL – a  su ukrašena sloganima fanova (zaposlenika) napisana u više od deset jezika. Zaposlenici MOL-a dolaze iz mnogih EU zemalja koji se trenutno najtječu na Euru , kao što su Mađarska, Hrvatska, Slovačka, Austrija, Rumunjska, Italija, Češka, Engleska, Švedska i Njemačka.  

Komentirajte prvi

New Report

Close