Koju platformu odabrati za trgovanje na svjetskim financijskim tržištima?

Autor: Sponzorirani članak , 29. lipanj 2016. u 08:55
Foto: PR

Neke od platformi koji brokeri daju besplatno svojim klijentima su ocijenjene od strane tradera kao trenutno najbolje na tržištu.

Trenutno na tržištu postoji nekoliko desetaka platformi za trgovanje, za koje je potrebno izdvojiti i po nekoliko tisuća dolara mjesečno. Samo nekolicina njih je besplatna ali to ne znači da je i manje vrijedna. Baš suprotno, neke od platformi koji brokeri daju besplatno svojim klijentima su ocijenjene od strane tradera kao trenutno najbolje na tržištu.

Daleko najrasprostranjenija platforma, koju brokeri besplatno daju na korištenje svojim klijentima, je MetaTrader 4 platforma. Ova platforma je jedna od rijetkih koja trgovcima nudi neograničen broj indikatora, alata za analiziranje, izvrsnih grafikona, mogućnosti programiranja i korištenje automatiziranog trgovanja te ulazaka u trgovinu (kupnje i prodaje) s brojnim alatima pomoću kojih možete upravljati s pozicijama.

Još jedna prednost ove trgovačke platforme je što nudi i demo račune koji omogućuju trgovanje s raznovrsnim financijskim instrumentima u realnom vremenu ali s virtualnim novcem. Na ovaj način početnici, ali i iskusni trgovci, mogu testirati svoje trgovačke strategije i vještine bez ikakvog rizika.

MetaTrader 4 platformu u Hrvatskoj nudi brokerska kuća Admiral Markets UK Ltd koja ima podružnicu u Zagrebu. Zbog same veličine ove brokerske kuće, preko koje se mjesečno istrguje više od 50 milijardi USD, oni su išli korak dalje te su isprogramirali dodatne aplikacije na platformi koje uvelike pomažu svakom traderu.

Samo neke od dodataka njihove MT4 Special Edition platforme su:

Sentiment trader– omogućuje praćenje sentimenta velikog broja sudionika na tržištu po pitanju očekivanja kretanja vrijednosti pojedinog instrumenta.

Corelation trader – prati korelaciju između odabranih instrumenata

Corelation matrix – je tablica koja prikazuje korelaciju između svih dostupnih instrumenata koja vrlo jednostavno može ocijeniti smjer tržišta

Session map – pošto je globalno tržište otvoreno 24 sata, ovim alatom doista jednostavno vidite kada je koje tržište otvoreno kako bi mogli ocjeniti volatilnost na pojedinim instrumentima.

Kako bi isprobali Admiral Markets MetaTrader4 platformu potrebno je otvoriti demo račun te ćete dobiti pristup CFD-ovima na najveće US dionice, najveće svjetske indekse, zlatom, naftom, valutama i s još puno dodatnih financijskih instrumenata.

Otvorite demo račun i preuzmite platformu

Saznajte vise o trgovanju na http://www.admiralmarkets.com.hr/

New Report

Close