Klub poželjnih partnera, mjesto koje je rezervirano za najbolje

Autor: Poslovni.hr , 11. listopad 2016. u 13:26
Foto: Thinkstock

Klub poželjnih partnera je mjesto gdje se stvara atmosfera povjerenja.

Biti prepoznat kao pouzdan, siguran i poželjan partner, želja je svih uspješnih poduzeća. Certificiranje poslovne izvrsnosti uobičajena je praksa u međunarodnom okruženju kojom poduzeća jačaju svoj ugled i povjerenje kako na domaćem, tako i u međunarodnom okruženju. Certifikat bonitetne izvrsnosti, kao dokaz uspješnosti u poslovanju, rezultat je složene analize, jedinstvene za sva europska tržišta, a temelji se na analizi godišnjih financijskih izvještaja i predstavlja službenu potvrdu uspješnosti u poslovanju za sljedećih 12 mjeseci.

Bisnode poduzećima koja su nositelji Certifikata nudi i mogućnost da se priključe Klubu poželjnih partnera, gdje su na jednom mjestu objedinjeni nositelji Certifikata. Poduzeća koja se nalaze u Klubu poželjnih partnera stvaraju atmosferu povjerenja, postaju poželjni partneri, stavljaju se u uski krug uspješnih i sigurnih poslovnih subjekata.

Sve dobitnike Certifikata bonitetne izvrsnosti, Bisnode dodatno ističe i prezentira cjelokupnoj poslovnoj javnosti na portalu Poslovna.hr. 

Na portalu, na profilu svakog pojedinog poduzeća koji je nositelj Certifikata postavljena oznaka „nositelj Certifikata bonitetne izvrsnosti“ za 2016-tu godinu uz pripadajuću ocjenu bonitetne izvrsnosti. Je li i Vaše poduzeće potencijalni nositelj Certifikata za 2016–tu godinu, besplatno provjerite slanjem neobvezujućeg upita putem web stranice .

Komentirajte prvi

New Report

Close