Još samo dva dana za prijavu na natječaj koji će pokrenuti vašu crowdfunding kampanju!

Autor: Poslovni.hr , 23. listopad 2018. u 12:34
Foto: promo

Razmišljate o financiranju svoga projekta kroz alternativne izvore financiranja, ali niste sigurni kako i kojem smjeru krenuti? Možda je pokretanje crowdfunding kampanje pravo rješenje za vas!

Zagrebački inovacijski centar (ZICER) u okviru EU projekta CrowdStream provodi pilot akciju kroz koju startupovima i društvenim poduzetnicima pruža podršku u pripremi i provedbi crowdfunding kampanje te vas poziva – prijavite se i ostvarite potporu u vrijednosti do 15.000 kn!

Što sve možete ostvariti sudjelovanjem u ovoj CrowdStream akciji?

Kroz sudjelovanje u ovom natječaju odabrani sudionici usvojit će znanja i vještine potrebne za uspješnu pripremu, provedbu i upravljanje crowdfunding kampanjom. Također, ostvarit će i pravo na nefinancijsku potporu do maksimalne vrijednosti od 15.000,00 kn u svrhu izrade promotivnog video materijala za potrebe lansiranja kampanje na crowdfunding platformu.

Tko su prihvatljivi prijavitelji?

Prihvatljivi prijavitelji su mlada trgovačka društva i obrti (do tri godine starosti) registrirani na području Grada Zagreba iz kategorije mikro ili malog poduzetnika te društveni poduzetnici, i to socijalne zadruge, trgovačka društva i udruge.

Detalji o prihvatljivim prijaviteljima dostupni su na web stranici raza.hr.

Kako i do kada se možete prijaviti?

Prijave su otvorene do 25. listopada 2018. godine do 13:00 sati putem prijavnog obrasca.

Prijavite se, uspješno pokrenite crowdfunding kampanji i osigurajte sredstva za realizaciju vašeg projekta!

Komentirajte prvi

New Report

Close