Još samo do kraja mjeseca imate priliku osvojiti do 63.000 kuna

Autor: Poslovni.hr , 26. srpanj 2016. u 09:07
Foto: PR

Hrvatska pamet Hrvatskoj ide drugu godinu zaredom. Napišite poslovni plan i osvojite bogatu novčanu nagradu.

Hrvatska pamet Hrvatskoj veliko je studentsko natjecanje u pisanju poslovnih planova. Prijave su još u tijeku, do 31. kolovoza od studenata se očekuje da prijave i pošalju svoju razrađenu ideju na e-mail adresu hph@poslovni.hr. Svi studenti mogu se prijaviti na linku.

Od studenata se traži produciranje pisanog projektnog rada na jednu od tri teme; Inovativna Hrvatska, Poduzetna Hrvatska i Izvorno Hrvatsko.

Na natječaj se mogu prijaviti studenti od 18-27 godina a rad mogu pisati samostalno ili u grupi do 3 osobe.

Prijavljeni projekti ne moraju nužno biti iz sfere biznisa, ali se očekuje da u projektnoj dokumentaciji bude jasno prikazan njihov financijski aspekt, odnosno njihova šira ekonomska održivost i/ili mjerljivi društveni benefiti. Posebno će se vrednovati originalnost ideje, te preciznost razrade plana njezine realizacije. Svaki projekt može biti prijavljen u samo jednoj od navedenih kategorija.

Tri najbolja rada (po jedan u svakom tematskom zadatku) bit će nagrađena novčanimnagradama na potrošačkoj kartici u iznosu od 21.000 kuna, dok će svi sudionici dobitipriliku institucionalizirane demonstracije vlastitih znanja i sposobnosti zainteresiranim poslodavcima, kao i mogućnost za stjecanja novih znanja iz segmenta projektnog menadžmenta koje će im Poslovni dnevnik, u suradnji s partnerima, tijekom trajanja projekta omogućiti.

Više informacija o natječaju i prijavama saznajte ovdje  ili nas kontaktirajte na hph@poslovni.hr.

Komentirajte prvi

New Report

Close