HR Days 2017: razbijamo mitove i predstavljamo nove HR alate

Autor: Poslovni.hr , 16. siječanj 2017. u 08:17
Foto: Press

Pozivamo vas da do 31. siječnja iskoristite 35 % popusta na ranu prijavu i rezervirate svoje mjesto po posebnoj cijeni od 2.405,00 kn + PDV.

Kakav dojam je na vas ostavila protekla poslovna godina? Koja ste nova rješenja preuzeli, a koje prakse jednostavno ne daju rezultate? Razmišljate li o inovacijama, ali ne znate odakle biste počeli?

Odgovor na ova i mnoga druga pitanja iz područja upravljanja ljudskim potencijalima daje vam 5. HR Days konferencija, 23. i 24. ožujka, koju organizira portal MojPosao uz podršku stručnog partnera, tvrtke SELECTIO.

Trendove i promjene s kojima se HR profesionalci svakodnevno suočavaju, predstavljaju i analiziraju stručnjaci zaposleni na vodećim pozicijama renomiranih svjetskih kompanija: izvršni direktori, HR stručnjaci, konzultanti i poduzetnici.

Jedan od njih je i Mike George, poznati coach i profesor na COTRUGLI Business School koji će vas kroz temu Liberating Leadership podučiti kako razviti liderske vještine i ostvariti svoje ciljeve. Uz predavanje, doživite i potpuno drugačiji način meditacije.

Tim Ackermann, stručnjak za HR i prepoznavanje talenata, otkrit će vam učinkovite trikove upravljanja talentima, a Tom Haak, direktor HR Trend Instituta govorit će o novim trendovima koje možete očekivati u području ljudskih resursa u ovoj i godinama koje dolaze.

Najbolje HR prakse i okrugli stol na temu zapošljavanja u turizmu

I ove se godine u okviru konferencije održava svečana dodjela nagrada za najbolje HR prakse te okrugli stol na kojem će dobitnici predstaviti nagrađene projekte, a uzvanici dobiti odgovore na pitanja kako ove najuspješnije prakse primijeniti u svojem poslovnom okruženju. Na ovogodišnjoj se konferenciji održava i okrugli stol koji će ugostiti predstavnike renomiranih tvrtki iz područja turizma te staviti naglasak na zapošljavanje i zadržavanje zaposlenika u turizmu.

Tijekom dvodnevne konferencije, osim stručnih predavača, očekuje vas sudjelovanje na različitim radionicama te razmjena znanja s kolegama iz struke. Ne propustite opuštenu atmosferu, zaokruženu odličnim partyjem.

Pozivamo vas da do 31. siječnja iskoristite 35 % popusta na ranu prijavu i rezervirate svoje mjesto po posebnoj cijeni od 2.405,00 kn + PDV.

Partneri konferencije su Visoko Učilište Algebra, COTRUGLI Business School, Hrvatska udruga poslodavaca i Udruga U4HR.

Više informacija o predavačima i programu konferencije pogledajte na www.hrdays.net

Komentirajte prvi

New Report

Close