Hotel Lone – kongresni hotel nove generacije

Autor: Sponzorirani članak , 18. travanj 2015. u 12:27
Foto: Lone

Prepoznavši potrebe novijih generacija, ovaj višestruko nagrađivan hotel nudi se kao idealno mjesto za sve koji s poslovnog susreta žele otići ispunjeni ne samo osjećajem dobro obavljenog posla, već i osjećajem kako su iskusili nešto novo, nešto jedinstveno.

Dosadni sastanci stvar su prošlosti, a u to će vas uvjeriti posjet Maistrinom hotelu Lone, jedinom članu Design hotels branda u Hrvatskoj, brandu  koji je u posljednjih 15 godina postao sinonim za izvrsnost u hotelskoj arhitekturi i dizajnu te balansu funkcionalnosti i izvrsne usluge.

Prepoznavši potrebe novijih generacija, ovaj višestruko nagrađivan hotel nudi se kao idealno mjesto za sve koji s poslovnog susreta žele otići ispunjeni ne samo osjećajem dobro obavljenog posla, već i osjećajem kako su iskusili nešto novo, nešto jedinstveno.

Lone kao suvremeno koncipiran hotel, svojom  se estetikom savršeno prilagođava životnom stilu današnjice, i gledano s tehničke strane spada u sam vrh regionalne kongresne ponude. Hotel raspolaže sa čak 10 višenamjenskih dvorana od kojih je ona najveća kapaciteta 650 mjesta te predstavlja atraktivan višenamjenski prostor u kojem se osim konferencija i kongresa mogu organizirati i raznovrsna primanja, banketi, vjenčanja, promocije i drugi događaji.

Dvoranu je moguće i pregraditi te tako dobiti tri dvorane kapaciteta preko 160 sjedećih mjesta. Nadalje, tu je manja kongresna dvorana kapaciteta 110 sjedećih mjesta te tri manje sale za sastanke.

Najveći odmak od standardne ponude čini pak osoblje hotela, odnosno mladi tim ljudi koji se ne zaustavljaju samo na uspješnim rješenjima i iskušanim formulama već konstantno preispituju svoju ponudu te hrabro unose novosti  s težnjom da svakim novim boravkom svojim gostima priušte jedno posve novo, nadahnjujuće iskustvo. Bez obzira na karakter samog planiranog događanja, tim hotela Lone stvorit će atmosferu koja će uzvanike zadobiti inspirativnim prostorom i uslugom koja ostavlja prostora za spontanost, kreativnost i individualnost.

Ovisno o potrebama klijenta, raspolažući najsuvremenijom audiovizualnom tehnologijom, u hotelu Lone osigurat će sve što je potrebno za organizaciju i najzahtjevnijih kongresa i konferencija, pa je tako klijentima na raspolaganju voditelj projekta koji se brine za sve detalje od primanja upita do završetka projekta pružajući inovativna rješenja i prilagođavajući uslugu svim željama klijenta. Duga lista zadovoljnih klijenata dokaz su kvalitete i kreativnosti kongresne ponude hotela Lone.

Smještajni kapaciteti ovog dizajn hotela kategorije su pet zvjezdica i broje 248 smještajnih jedinica od kojih šesnaest soba nudi ekskluzivni doživljaj privatnog masažnog bazena uklopljenog u terasu sobe s efektom beskonačnog bazena s pogledom na more ili bogate krošnje borova okolne šume Zlatni rt. Imajući u vidu i one trenutke rezervirane za odmor, osim impresivnog wellness centra koji se prostire na 1.700 m2, za opuštanje nakon dana ispunjenog poslovnim aktivnostima hotel nudi široku ponudu sportskih aktivnosti i čitav niz dodatnih usluga kao što je  najam bicikli ili upoznavanje i otkrivanje bogate kulturne baštine grada Rovinja od kojeg je hotel udaljen tek nekoliko minuta šetnje uz obalu, a tu je i novouređena plaža u uvali Lone kao savršeno utočište od poslovnog stresa. U gastronomskom dijelu Lone raspolaže s ponudom od sedam ugostiteljskih objekata koji objedinjuju lokalnu, mediteransku i međunarodnu kuhinju. Kongresnim sudionicima moguće je organizirati različite svečanosti i događaje po želji, čime se dodatno kreativno upotpunjuje osmišljavanje slobodnog vremena.

Osim kvalitete kongresnih kapaciteta i sadržaja, ono što hotelu Lone daje veliku prednost, je i geografski položaj Rovinja kao jedne od najbližih mediteranskih kongresnih destinacija za zemlje srednje i zapadne Europe. Kvalitetna cestovna povezanost te blizina šest međunarodnih zračnih luka prednost su koju cijene svi organizatori i sudionici kongresa.

Hotel Lone je godišnje domaćin oko 50 što većih što manjih konferencija i kongresa. Ove godine svakako valja izdvojiti jubilarnu 100. sjednicu izvršnog odbora UNWTO-a koja obzirom na zahtjevnost same organizacije, hotel Lone svrstava u sam vrh kongresne ponude.

New Report

Close