Hospital Daysi okupljaju vodeće zdravstvene i IT stručnjake

Autor: Poslovni.hr , 10. rujan 2015. u 09:21
Foto: PD

Četvrto izdanje konferencije Hospital Days u Hypo kongresnom centru u Zagrebu 1. i 2. listopada.

U organizaciji tvrtke IN2 u Zagrebu će se 1. i 2. listopada održati četvrti Hospital Daysi, najveća regionalna poslovno-tehnološka konferencija fokusirana na problematiku upravljanja bolnicama. Očekuje se da će okupiti više od 700 sudionika, predstavnika državnih institucija, vodećih zdravstvenih, IT i farmaceutskih stručnjaka, osiguravatelja te predstavnika medija iz Hrvatske i regije. Program će se odvijati paralelno u više dvorana Hypo kongresnog centra.

Jedina domaća konferencija usmjerena na razvoj bolničkog sektora uz podršku tehnologije i ove godine donosi niz aktualnih tema. Eminentni regionalni stručnjaci razmijenit će iskustva iz područja managementa, kvalitete, financija u bolnicama, a po prvi put bit će govora o praktičnim problemima u korištenju DRG sustava na terenu te o nužnosti edukacije medicinskog osoblja za njegovo korištenje.

U izlagačkom prostoru sudionici će se moći upoznati s novim proizvodima iz IT i zdravstvenog sektora, s naglaskom na rješenja koja doprinose optimizaciji poslovanja i donose uštede, a u organizaciji strukovnih udruga održat će se specijalizirane radionice za medicinske sestre, liječnike. Posebna pažnja bit će posvećena eHealth projektima u regiji.

U bloku 'Treba li nam nacionalni konsenzus oko budućnosti zdravstva?' bit će prilike čuti dvije vizije razvoja hrvatskog zdravstvenog sustava u sljedeće 4 godine, čime će se i zatvoriti ovogodišnja konferencija.

Prijave za konferenciju su otvorene pa se sudionici mogu prijaviti online putem službene web stranice. Do 13. rujna traje razdoblje rane prijave u kojem cijena kotizacije iznosi 1.800,00 kn. Nakon toga kotizacije će biti dostupne po cijeni od 2.400,00 kn.

Više informacija o programu, prijavama i predavačima može se pronaći na službenoj web stranici www.hospital.in2.hr

Komentari (1)
Pogledajte sve

Još da platim i slušam ekipu koji si namještava natječaje… moraš biti lud i platiti za to.

New Report

Close