Evotv proljetna kampanja vraća na male ekrane poznate hrvatske glumce

Foto: Promo Foto: Promo

Bogata ponuda programa po najpovoljnijoj cijeni.

evotv je i ovo proljeće pripremio kampanju s poznatim glumcima hrvatskoga glumišta. Ozrenu Grabariću, koji tumači poštara iz romantičnoga zagrebačkog dvorišta, i Sari Stanić, nekada susjedi, a sada supruzi s kojom je u sretnom braku, uvijek svi rado navrate na kavicu i štrudlu. Novi susjedi Ozrena i Sare u ovogodišnjoj kampanji svima su dobro poznati Nenad Cvetko i Areta Čurković.

Uz evotv akciju „Proljeće 2017.“ sami složite što ćete gledati, a mjesečna pretplata idućih godinu dana stajat će vas manje od svih sastojaka potrebnih za štrudlu od jabuka. Evotv nudi mogućnost izbora programskih buketa, a uz ovogodišnju proljetnu promocijsku ponudu dobiva se popust od 50% na „Moja 3 buketa“, koji su dostupni za samo 34,99 kuna mjesečno čak godinu dana. Novi korisnici usto dobivaju 6 mjeseci na dar filmske programe s više od 150 filmova i 20 premijera mjesečno bez stanke za reklame u premium buketu HBO i Cinemax.*

Atraktivna glumačka postava u novoj kampanji uvjerit će vas da po šarene bukete ne morate ići u cvjećarnice, već ih možete naći u najbližem poštanskom uredu ili za njih pitati svojeg poštara.

S dolaskom toplijeg vremena evotv je korisnicima osigurao mogućnost da ih doma dočekaju samo programi koje su odabrali.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana Pogledaj sve