Dugogodišnje iskustvo i strpljenje dokaz su kvalitete Autoškole Brzina

Autor: Poslovni.hr , 25. ožujak 2015. u 09:38
Foto: PR

Josipa Poljak dipl.ing. i Mladen Balen ing. cestovnog prometa suvlasnici su autoškole „Brzina“.

Josipa Poljak dipl.ing. i Mladen Balen ing. cestovnog prometa suvlasnici su autoškole „Brzina“. Kako kažu, zajedničko iskustvo u struci od 40 godina na poslovima instruktora vožnje, predavača prometnih propisa i sigurnosnih pravila (PPSP) i voditelja autoškole garancija su da se posao radi sa puno ljubavi što je i vidljivo po broju polaznika koji dolaze u „Brzinu“. 

˝Kad smo shvatili da imamo puno kandidata po preporuci, a bili smo instruktori vožnje odlučili smo zajedno prije 12 godina upravo 19.ožujka na dan Sv.Josipa otvoriti autoškolu koju smo nazvali „Brzina“ jer se u prometu sve vrti oko brzine.  Naš moto je Bez minimuma brzine nema ni vještine˝, tvrdi Josipa Poljak. 

Iako su početci bili teški, troškovi visoki, ovaj tim je bio i više nego uporan. ˝Znali smo da smo u obuci kandidata u autu najbolji, da odlično radimo što je bilo vidljivo i po rezultatima, a predavanja iz prometnih propisa su nam nakon otvaranja autoškole bila segment koji je trebao upotpuniti našu sliku o natprosječnoj autoškoli jer na to kao instruktori u autoškolama u kojima smo ranije radili nismo mogli utjecati, a uglavnom nismo bili zadovoljni. Predavanja iz PPSP su stoga bila vrlo važna karika i gledajući kandidate kako godinama vrlo rado dolaze na predavanja koja su popraćena multimedijskim sadržajima, videozapisima, slikama i drugim zanimljivim sadržajima možemo reći da smo uspjeli i taj segment postaviti na najvišu razinu što je i bio cilj prilikom otvaranja autoškole davne 2003 godine˝, ističe Poljak.

Trenutno je predavač i voditelj autoškole Mladen Balen, iako oboje posjeduju licencu i predavača i voditelja autoškole, dok je Josipa Poljak instruktorica vožnje B kategorije na koju su se kao autoškola i fokusirali. 

Tajništvo autoškole je kao i autoškola smješteno u Horvaćanskoj 27 i svakim danom osim subote i nedjelje u vremenu od 10-18 sati dostupno trenutnim, budućim kao i bivšim kandidatima koji vrlo rado navrate pozdraviti i pohvaliti se svojim vozačkim umijećima i odvezenim relacijama. ˝Time se posebno ponosimo – tom prijateljskom povezanosti sa kandidatima˝, poručuje Poljak. 

Instruktori su nosioci posla u autoškoli jer zapravo su svi došli naučiti sigurno voziti i ponašati se u prometu pa je uloga automobila na kojima se uči voziti vrlo bitna. Autoškola „Brzina“ se može pohvaliti da u voznom parku posjeduje nove automobile Golf 7, Polo, Citroen C3, Peugeot 208 na kojima kandidate obučavaju strpljivi, iskusni i dokazani instruktori vožnje, uglavnom i sa iskustvom preko 20 godina.

˝Sretni smo da je autoškola Brzina prepoznata na tržištu i zahvaljujući kandidatima koji nam svakodnevno dolaze po raznim preporukama iz različitih dijelova grada. Poručila bih kandidatima da se nikako ne upisuju u najbližu ili nekim marketinškim čudom najjeftiniju autoškolu jer su pravilnikom utvrđene minimalne cijene u cijeloj Hrvatskoj za sve autoškole. 

Neka odaberu autoškolu u kojoj su kvalitetna predavanja iz PPSP i u kojoj im je netko poznat naučio voziti ne samo po kvartu po kojem se polaže ispit iz vožnje, nego po cijelom Zagrebu. 

Kad položite vozački morat ćete voziti po cijelom gradu, a sve to lakše je ako ste za to odlično pripremljeni kroz vrhunsku obuku u autoškoli˝, zaključila je Poljak.

Komentirajte prvi

New Report

Close