Dobra vijest za hrvatske potrošače!

Autor: Sponzorirani članak , 11. svibanj 2015. u 09:21
Foto: Thinkstock

Slogan „FINOTEKA.com – domaća hrana u Vaš dom!” definitivno dobiva svoj puni smisao!

Ovih dana, centralno hrvatsko mjesto za domaću hranu FINOTEKA.com „pustit će u pogon“ prvi hrvatski sustav za naručivanje domaće hrane izravno od domaćih proizvođača, s organiziranom dostavom hrane na „kućni prag“ u svaki kutak Hrvatske. Hrana koju će svaka hrvatska obitelj moći naručiti izravno od proizvođača stizat će u svačiji dom u roku 24 h (osim na otoke), što zasigurno jamči svježinu i kvalitetu dostavljenih proizvoda.

„Do sada je kupovina hrane izravno od proizvođača zahtjevala određeni utrošak vremena pa su mnogi izbjegavali ovakvu kupovinu bez posrednika, dok će se sada sve rješavati u nekoliko klikova te uz organiziranu dostavu“ – kažu u Finoteci.

Sve to doslovce znači da neko voće, povrće ili neka druga domaća hrana danas raste u nečijem vrtu, a već sutra može biti na bilo čijem stolu na drugom kraju Hrvatske. Ovakva hrana nije prošla tretiranja kako bi mogla duže trajati na policama, a nije nevažna ni činjenica da se radi isključivo o domaćoj hrani, stoga se potiče domaća proizvodnja.

„Potencijalni kupci hrane već se prijavljuju pa vjerujemo da će i domaći proizvođači biti zadovoljni. Kad ovaj sustav zaživi, bit će to prekretnica za mnoge domaće proizvođače, ali i za mnoge hrvatske obitelji kojima je prava, domaća hrana do sada bila nedostupna“.

New Report

Close