Boško Beban postao Corona Brand Managerom Molson Coorsa za Europu

Autor: Poslovni.hr , 28. travanj 2015. u 14:34
Foto: PR

Na toj poziciji Boško Beban bit će odgovoran za strateško planiranje i razvoj premium brenda Corona kao i za ostale Anheuser-Busch InBev (ABI) brendove u zemljama Molson Coors Europe. Isto tako, bit će izravno uključen u projekte vezane uz ABI brendove Beck’s i Stellu Artois.

Boško Beban imenovan je Corona Brand Managerom Molson Coorsa za Europu. Na toj poziciji Boško Beban bit će odgovoran za strateško planiranje i razvoj premium brenda Corona kao i za ostale Anheuser-Busch InBev (ABI) brendove u zemljama Molson Coors Europe. Isto tako, bit će izravno uključen u projekte vezane uz ABI brendove Beck’s i Stellu Artois.

Karijeru u Zagrebačkoj pivovari Boško Beban započeo je 2006. godine na poziciji procesnog inženjera u održavanju, a nakon dvije godine prelazi u marketing, gdje je obnašao funkcije brand i trade marketing managera za premium brendove i kasnije Staropramen. Sudjelujući u brojnim uspješnim projektima stekao je bogato radno i marketinško iskustvo. Karijeru nastavlja kao brand manager za Ožujsko pivo, gdje je također postigao izvrsne rezultate.

Boško Beban na novoj poziciji odgovarat će izravno Andrásu Tripolszkyju, Senior Brand Manageru za ABI brendove. 

Komentari (1)
Pogledajte sve

<p style=”margin: 7px 0px 15px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; font-size: 14px; vertical-align: baseline; background: #ffffff; line-height: 21px; color: #444444; font-family: arial;”>Što možemo učiniti kako bi spriječili da virus ostane predugo među nama? I ako se pojavi kao sezonski, kako možemo osigurati da u javnosti ne bude ovog nevjerojatnog straha, blokiranja kretanja, blokiranja ekonomije? To su sve veoma ozbiljne posljedice našeg straha i nerazumijevanja ili nedostatka znanja.</p>
<p style=”margin: 7px 0px 15px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; font-size: 14px; vertical-align: baseline; background: #ffffff; line-height: 21px; color: #444444; font-family: arial;”>Kako možemo, što možemo učiniti da napravimo određena predviđanja na temelju povijesnog znanja ponašanja SARS-1 i MERS-a… koji su se samo pojavili i nestali vrlo brzo?</p>

New Report

Close