Bluesun hotel Soline osvaja prestižno priznanje TUI Top Quality 2016

Autor: Poslovni.hr , 23. prosinac 2015. u 13:14
Foto: TUI

U Bluesunu su iznimno ponosni na ovakav uspjeh, te ističu kako je isti hotel osvojio 3. nagradu na Danima hrvatskog turizma u konkurenciji za najbolji odmorišni hotel.

Kao jedna od najvećih i najutjecajnijih turističkih kompanija na svijetu, TUI je dodjelio nagradu za kvalitetu onim hotelima koji postojano dobivaju odlične recenzije gostiju za svoj smještaj, lokaciju i restorane. Za 2016. godinu ta laskava titula pripala je Bluesun hotelu Soline u Brelima.

Ovo relativno novo priznanje TUI grupe, bazirano na iskustvu gostiju, dodjeljuje se 250 najpopularnijih hotela, koji su ostvarili prosječnu ocjenu od 8,7 i više na skali od 0 do 10. Tim priznanjem želi se naglasiti postignuće i značaj hotela za goste i putničke agencije, a istovremeno nagraditi odlične hotele za trud i kvalitetu.

U Bluesunu su iznimno ponosni na ovakav uspjeh, te ističu kako je isti hotel osvojio 3. nagradu na Danima hrvatskog turizma u konkurenciji za najbolji odmorišni hotel, te više puta prepoznat za kvalitetu od portala za recenzije poput Holiday Checka i Tripadvisora.

Smješten u neporednoj blizini svjetski poznate plaže Punta rata u Brelima, koju je Forbes Magazine svojedobno proglasio najljepšom plažom u Europi, hotel Soline iz godine u godinu dobiva mnoge nagrade, što nas potiče da nastavimo davati sve od sebe i ulagati u vrhunsku uslugu.

Komentirajte prvi

New Report

Close