Ambienta i dalje najvažniji poslovni događaj drvne industrije u Hrvatskoj

Autor: Promo , 03. listopad 2017. u 11:31
Foto: Ambienta

Ambienta već drugu godinu za redom predstavlja dizajnersku izlagačku cjelinu pod nazivom DESIGN ZONE.

Ovogodišnja Ambienta održava se od 11. do 15. 10. i ponovno predstavlja koncepcijski i komunikacijski redizajniranu priču o ideji, dizajnu, arhitekturi i hrvatskoj proizvodnji. Svojim sadržajem i dalje se pozicionira kao najvažniji poslovni događaj drvne industrije u Hrvatskoj.

U šest paviljona Zagrebačkog velesajma Salon će biti prezentiran kroz tematske cjeline ambiDOM – sve vrste namještaja, parketi, vrata, prozori, dekori; ambiDESIGN – zona ultimativnih dizajnerskih dostignuća domaće industrije namještaja; ambiPRO – materijali, oprema, strojevi; ambiENERGO – biomasa, peleti.

Design zone

Ambienta već drugu godinu za redom predstavlja dizajnersku izlagačku cjelinu pod nazivom DESIGN ZONE. Osim renomiranih domaćih i inozemnih proizvođača namještaja i tvrtki koje se bave projektiranjem i opremanjem interijera, zastupnika poznatih svjetskih dizajnerskih brandova, kao i dizajnerskih studija predstavit će se i mladi, još nedovoljno afirmirani dizajneri u izlagačkoj cjelini Ambienta Box.

Unutar Design Zone predstavit će se izlagači koji će prikazati svoje najnovije proizvode i serije proizvoda od kojih je dio nagrađen prestižnim svjetskim nagradama za dizajn poput Red Dot-a, IF Design Award-a, Interior Inovation Award-a, A'Design Award i ostalih nagrada. Neki od izlagača na Ambienti će po prvi puta premijerno hrvatskoj javnosti predstaviti svoja najnovija inovativna rješenja. Prikazat će se raznolika paleta proizvoda, dostupna sada i na hrvatskom tržištu koja objedinjuje sve potrebe modernog čovjeka, a s ciljem stvaranja ugodnog prostora za život i rad, bez obzira radi li se o interijerima, eksterijerima ili pojedinim produktima koji korisnicima oplemenjuju prostor.

Institucionalna podrška i partnerska suradnja

Hrvatska gospodarska komora okupila je na Ambienti veliki broj hrvatskih proizvođača namještaja i proizvoda od drva koji će se predstaviti u paviljonima 8A i 9. Također će se predstaviti i projekt „Drvo je prvo!“ koji se provodi u svrhu poticanja uporabe drva i podizanja svijesti stanovništva o njegovoj uporabi i održivosti šumarstva.

Zahvaljujući financijskoj i medijskoj potpori Grada Zagreba, intenzivnoj partnerskoj suradnji s Ministarstvom poljoprivrede, Hrvatskom gospodarskom komorom,  Šumarskim fakultetom, Hrvatskim šumama i sastavnicama Zagrebačkog holdinga te osobito povjerenju izlagača, Ambienta potvrđuje status najvažnijeg poslovnog i medijskog događaja drvno-prerađivačkog sektora u Hrvatskoj.

Radno vrijeme je od 10 do 19 sati, a od petka do nedjelje do 20 sati.

Više informacija potražite na www.zv.hr/ambienta

New Report

Close