Konstruktivno rješavanje sukoba u timu

Autor: Poslovni.hr , 15. ožujak 2016. u 10:21
Fotolia

Konflikti na poslu štete imidžu poduzeća

Svaki menadžer mora znati kako voditi timove i upravljati konfliktima u timu. No, svaki konflikt ne mora nužno značiti da se radi i o sukobu. Na ovom seminaru naučit ćete što sve uzrokuje konflikte, dovodi do sukoba te kako reagirati na njih. Kroz interaktivne vježbe primijenit ćete komunikacijske alate koji će vam pomoći da poboljšate međusobnu suradnju timova, izgradite kulturu pozitivnog natjecanja i timske suradnje, kako bi što kvalitetnije ostvarili sinergiju potrebnu za ostvarenje vaših poslovnih ciljeva.

Satnica:  10.00 – 15:30 sati

Zašto investirati u edukaciju?

Svrha: bolje razumijevanje prirode konflikata, što ih uzrokuje i koje su posljedice. Naučiti učinkovito i efikasno upravljati konfliktima na radnom mjestu tako da ih se anticipira, procijeni potencijalni rizik i upravlja konfliktima – izbjegava gdje je to moguće, kontrolira kad god je to moguće (svojim i tuđim emocijama) i sanira posljedice čim je prije moguće.

Cilj: razumjeti što su konflikti i što s njima? Koje su tehnike rješavanja sukoba s kolegom, u timu, sa šefom? Koji su komunikacijski alati za konstruktivno upravljanje sukobima i kako postati dobar medijator? Na ovom treningu saznat ćete kako konfliktnu situaciju na poslu asertivnom komunikacijom možete vješto preokrenuti u pozitivnu suradnju.

Koje su teme?

  • što su konflikti na radnom mjestu: izvorišta, vrste, dinamika i faze
  • stilovi ponašanja u konfliktima i komunikacija
  • kako spriječiti nastajanje konfliktnih situacija
  • strategije rješavanja konflikata korak po korak
  • komunikacijske tehnike i alati
  • davanje i primanje povratne informacije
  • medijacija: kako posredovati u rješavanju sukoba drugih
  • poticanje suradnje u timu

Kome je ovaj seminar namijenjen?

Onima koji u svom svakodnevnom radu moraju surađivati s drugim kolegama, timom ili su u kontaktu s korisnicima. Svima kojima poslovni uspjeh ovisi o uspješnom nošenju s izazovnim konfliktnim situacijama.

Predavač: Ivana Zvrko, mag.edu.

Ivana Zvrko partner je i direktor konzultantske tvrtke ADIZ www.adiz.hr za poslovne edukacije. Diplomirala je na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i stekla zvanje magistre edukacije. Pohađa poslijediplomski studij Organizacija i Management na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Tijekom dugogodišnje karijere radila je kao rukovoditelj prodajnih edukacija za sve kanale prodaje u Hrvatskom Telekomu, prodajnih trenera, projektnih i procesnih menadžera u prodaji. Ima bogato međunarodno iskustvo u Deutsche Telekomu u upravljanju kvalitetom prodajnih edukacija u Europi i implementaciji regionalnih projekata u prodaji. Članica je mnogih stručnih i profesionalnih udruženja i organizacija, kao što su HRCentar – strukovna udruga djelatnika u upravljanju ljudskim resursima, Women in Adria, CCBN Kanadsko-Hrvatske Poslovne Mreže i Virtualnog ženskog poduzetničkog centra.

 

Kolika je cijena kotizacije?

Cijena kotizacije za prijave do 20. travnja iznosi 1.000,00 kn + PDV.  Cijena kotizacije nakon 20. travnja iznosi 1250kn + PDV. U cijenu kotizacije su uključeni svi radni materijali potrebni za sudjelovanje na seminaru i potvrda o sudjelovanju.

Svi sudionici dobit će i dvomjesečni digitalni ‘all access’ paket Poslovnog dnevnika koji će im omogućiti stalni pristup relevantnim informacijama. All access paket uključuje pristup elektronskom izdanju Poslovnog dnevnika, odnosno svim sadržajima objavljenima u tiskanom izdanju novina. Ujedno vam osiguravamo pristup svim ostalim sadržajima najposjećenijeg poslovnog portala u Hrvatskoj – Poslovni. hr, kao i iPad aplikaciju za tablet uređaje.

Preuzmite poziv i prijavnicu u pdf formatu.

Kako se prijaviti na seminar?

Želite li se prijaviti za sudjelovanje u seminaru, molimo vas da nam pošaljete ispunjenu prijavnicuna e-mail adresu: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr ili da ispunite online formu ispod teksta najkasnije do 2. svibnja 2016. Po zaprimljenoj prijavi poslat ćemo vam predračun za plaćanje kotizacije. Dokaz o plaćenoj kotizaciji potrebno je poslati najkasnije do 3. svibnja 2016. na email: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr kako biste osigurali svoje mjesto na seminaru. Račun ćete dobiti nakon održanog seminara.

Za dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem! 
Tel: + 385 1 6326 009, 6326 085
Mob: + 385 91 6400 832, +385 91 6300 436
e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr

ISKUSTVA POLAZNIKA

Seminar: NAUČITE TAJNE PRODAJE – PRODAJNE VJEŠTINE

Predavačica: Ivana Zvrko, Adiz

  • "Tema je aktualna jer su to situacije koje svakodnevno susrećemo na poslu."
  • "Predavačica ima puno iskustva i dobro prenosi polaznicima"
  • "Odlična organizacija seminara"
  • "Odmah ću primjeniti naučeno posebno tajne uspješne prezentacije"
  • "Seminar je izvrstan jer smo imali primjere iz prakse."
  • "Pogađa u srž."

 Seminar: FRANŠIZE – Kako da drugi šire moje poslovanje?

Predavačica: Ivana Zvrko, Adiz

  • "Predavačica je ekspert o franšizama."
  • "Saznali smo konkretne informacije potrebne za posao."
  • "Odlična i aktualna tema."
  • "Dobili smo konkretne odgovore na sva pitanja."
  • "Nisam imao iskustava i malo znam o temi, sad sam puno naučio."

Komentirajte prvi

New Report

Close