ZIP kandidat za TOP poduzetnika

Autor: Bernard Ivezić , 29. lipanj 2015. u 22:00
Tihana Marelja, koordinatorica ZIP-a

Zagrebački inkubator nominiran za promicanje poduzetničkog duha.

Zagrebački inkubator poduzetništva i grad Jastrebarsko predstavljat će Hrvatsku na natjecanju Europske komisije za nagradu European Enterprise Promotion Awards 2015 koja će se u studenom održati u Luksemburgu na Skupštini malog i srednjeg poduzetništva.

Grad Jastrebarsko, kojeg je lani u Cannesu Financial Times proglasio jednim od deset najboljih lokacija za investicije u Južnoj Europi, ove godine EEPA-ov Odbor za vrednovanje i odabir projekata uvrstio u natjecanje kao predstavnika Hrvatske u kategoriji "Poboljšanje poslovnog okruženja". Zagrebački inkubator poduzetništva (ZIP) predstavljat će Hrvatsku u kategoriji Promicanje poduzetničkog duha. Tihana Marelja, koordinatorica ZIP-a, prvog poslovnog inkubatora u Hrvatskoj, kaže da je oduševljena priznanjem.

"Jako smo zadovoljni da su prepoznati napori u pomaganju mladim poduzetnicima iz regije da pokrenu vlastiti posao", kaže Marelja. Posebno je, ističe, oduševljena što se može primjetiti da u zadnje vrijeme u Hrvatskoj jača svijest o važnosti takvih aktivnosti. "Možemo vidjeti i druge slične projekte diljem cijele Hrvatske, kojih se nadamo da će biti samo još više", zaključuje Marelja. 

Komentirajte prvi

New Report

Close