Zaposleni u turizmu trebaju veću fleksibilnost

Autor: Ana Maria Filipović Grčić , 09. svibanj 2017. u 14:05
Foto: Hrvoje Jelavić / Pixsell

Uz kontrolu troškova od ostalih prednosti istaknuta je i skalabilnost usluge, tehnička podrška, backup podataka i sigurnost.

Na Hvaru je s ciljem povećanja poduzetničkih kompetencija u utorak u sklopu Poslovnog uzeta održana i edukacija o cloud poslovanju. Savjetnik za prodaju poslovnim korisnicima u Hrvatskom Telekomu Krešimir Jusup tom je prilikom okupljenima pojasnio kako nove tehnologije mogu olakšati svakodnevne profesionalne izazove. Cloud omogućava korištenje IT usluga koje se isporučuju preko interneta i za pristup resursima potreban je samo Internet.

Navedeno znači i smanjenje investicija u hardver i softver, upravo zbog umanjene potrebe za kupovinom istih. Uz kontrolu troškova od ostalih prednosti istaknuta je i skalabilnost usluge, tehnička podrška, backup podataka i sigurnost. „Zaposleni u turizmu trebaju veću fleksibilnost. U tom je slučaju poslovanje u cloudu jedno od rješenja jer na ovaj način svoj ured nosite sa sobom. Bojazni oko sigurnosti kakve se nerijetko mogu čuti u ingerenciji su pružatelja usluga koji u sigurnost i zaštitu podataka korisnika ulaže daleko više nego što to može pojedinac i uz najbolju volju“, istaknuo je Jusup.

Kao kvalificirani trener i specijalist za prodaju i efikasnost tijekom dugogodišnjeg rada u Hrvatskom Telekomu stekao je iskustvo u radu upravo s poslovnim korisnicima i konstantno pomaže njihovoj edukaciji kako bi unaprijedili posao.

Komentirajte prvi

New Report

Close