Započeo Poslovni uzlet u Puli

Autor: Poslovni.hr , 27. veljača 2015. u 11:11
Foto: PD

Na Fakultetu ekonomije i turizma u Puli, mali i srednji poduzetnici imaju priliku educirati se besplatno o EU fondovima za ruralni razvoj…

Na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ (Preradovićeva 1) u Puli, mali i srednji poduzetnici imaju priliku educirati se besplatno o EU fondovima za ruralni razvoj, kako do sredstava Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Cloud uslugama koje olakšavaju poslovanje, osvajanju tržiša putem oglašavanja na Google-u i Facebook-u.  

Isto tako imat će priliku saznati kako izbjeći najčešće pogreške u ispunjavanju zahtjeva za kredit, kako pokrenuti vlastiti posao te koji put odabrati tijekom krize upravljanja obiteljskim biznisom i još mnoga druga. 

U pauzi za ručak sve sudionike čeka Cooking show koji održava Podravka! Bit će pripremljeni razni specijaliteti kako bi se ljudi osvježili između setova edukacija.

Trenutačno naš glavni urednih strateških projekata, Marko Biočina, vodi intervju sa ministrom zaštite okoliša i prirode, Mihaelom Zmajlovićem.

Komentirajte prvi

New Report

Close