Zaba produžila suradnju s eStudentom koja traje već 12 godina

Autor: Borivoje Dokler , 23. lipanj 2016. u 22:00
Biljana Ljuban, direktorica ljudskih resursa Zabe i predsjednik eStudenta Luka Šlibar

Udruga eStudent ima 400 aktivnih članova, a u njezinim projektima godišnje sudjeluje preko 5000 studenata sa svih sveučilišta u Hrvatskoj.

Zagrebačka banka potpisala je novi ugovor o suradnji s eStudentom – studentskom udrugom koja povezuje najbolje studente i najbolja poduzeća, kako bi im pružila nova iskustva, znanja i prilike. Kroz ovo strateško partnerstvo Zaba sudjeluje u različitim projektima i studentskim natjecanjima u organizaciji eStudenta – prati studente, mentorira ih, podupire ih u njihovim projektima te u konačnici pomaže da spremnije dočekaju ulazak na tržište rada.

Suradnja s eStudentom traje već 12 godina i Zaba je još uvijek ponosni strateški partner ove udruge. "U dvanaest godina suradnje s eStudentom promijenila su se mnoga lica i načini rada i s jedne i s druge strane, ali razina suradnje je uvijek jednako kvalitetna. Sretni smo uvijek kada radimo sa studentima, ali kada surađujemo s jednom tako ozbiljnom, dobro organiziranom i pozitivnom ekipom kao što su eStudentovci, onda posao koji radimo prestaje biti obveza i postaje zadovoljstvo. Nadamo se da nas čeka još puno godina uspješne suradnje, zajedničkih projekata, razmjene iskustava i novih, zajedničkih, kreativnih inicijativa", poručila je Biljana Ljuban, direktorica ljudskih resursa Zagrebačke banke.

Kroz suradnju s eStudentom zaposlenici Zagrebačke banke svojim znanjem i iskustvom doprinose kvaliteti studentskog obrazovanja. Iz godine u godinu ta je suradnja sve intenzivnija, a u narednim godinama cilj ju je još pojačati te povećati aktivnostI u svim dijelovima Hrvatske. "Zaposlenici Zagrebačke banke pomažu studentima kroz mentoriranje i usmjeravanje studenata na brojnim studentskim natjecanjima i radionicama. Nadamo se da ćemo i dalje nastaviti surađivati sa Zagrebačkom bankom jer studenti kroz tu suradnju dobivaju priliku upoznati banku i naučiti više o tome kako ona funkcionira i što sve u njoj mogu raditi", poručio je je Luka Šlibar, predsjednik udruge eStudent.

Šlibar je istaknuo važnost povezivanja tvrtki i institucija kako bi studenti dobili priliku za stjecanje znanja i vještina koje ne mogu uvijek dobiti na fakultetu. "Proaktivni studenti tijekom studija žele svoje znanje stečeno na fakultetu povezati i primijeniti na stvarnim situacijama iz prakse", naglasio je. Cijelu udrugu kao i sve projekte, radionice i inicijative vode sami studenti koji posjeduju veliku motivaciju i volju da poboljšaju okruženje u kojem žive. Udruga sa 400 aktivnih članova djeluje na Ekonomskom fakultetu, Fakultetu elektrotehnike i računarstva, Prirodoslovno-matematičkom fakultetu, Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu te ostalim fakultetima Sveučilišta u Zagrebu, a projekti udruge orijentirani su na sva hrvatska sveučilišta. U projektima eStudenta godišnje sudjeluje preko 5000 studenata iz cijele Hrvatske.

Komentirajte prvi

New Report

Close