Večeras nagrađujemo najbolje male i srednje poduzetnike

Autor: Marta Duić , 22. studeni 2015. u 22:00
U svim gradovima Poslovni uzlet izazvao je velik interes poduzetnika/Nikola Čutuk/PIXSELL

Tim Poslovnog dnevnika i partneri projekta ove su godine proputovali 23 hrvatska grada u 12 županija.

Večeras će se na završnoj manifestaciji Poslovnog uzleta u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu dodijeliti nagrade najboljim malim i srednjim poduzetnicima u kategorijama Uzlet dobiti, Uzlet investicije, Uzlet izvoza, Uzlet prihoda, Uzlet zaposlenosti, Uzlet ženskog poduzetništva i Zlatni uzlet.

Svečanost je kruna projekta koji je pokrenut na inicijativu Poslovnog dnevnika početkom 2014., u suorganizaciji s Ministarstvom poduzetništva i obrta, pod pokroviteljstvom tadašnjeg predsjednika Republike Hrvatske i u suradnji s partnerima. Osnovna ideja bila je promicanje malog i srednjeg poduzetništva te odabir i nagrađivanje najboljih  malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj. Nastojalo se omogućiti im alate da postanu još bolji i uspješniji te da ostvaruju rast poslovanja.

Nakon što je Poslovni uzlet u 2014. educirao više od 7000 malih i srednjih poduzetnika, uspješan slijed nastavio se i u 2015. Tim Poslovnog dnevnika i partneri projekta proputovali su 23 grada u 12 županija, gdje su sudionicima pokazali kako biti uspješan kroz panel diskusije s poduzetnicima, dotaknuli se aktualnih pitanja te gospodarskih problema u intervjuima s članovima Vlade i državnih institucija te pospješili znanja i proširili horizonte svima prisutnima.

Gradovi Velika Gorica, Koprivnica, Zadar, Pula, Varaždin, Cres, Sisak, Vinkovci, Split, Osijek, Ivanec, Jastrebarsko, Ludbreg, Pregrada, Gospić, Zagreb, Rijeka, Makarska, Supetar, Novigrad, Grubišno Polje, Zlatar i Čakovec te Zagrebačka, Koprivničko-križevačka, Zadarska, Istarska, Varaždinska, Primorsko-goranska, Vukovarsko-srijemska, Međimurska, Splitsko-dalmatinska, Ličko-senjska, Bjelovarsko-bilogorska te Krapinsko-zagorska županija istaknuli su pozitivne primjere te ispričali poduzetničke priče svog kraja naglašavajući kako ulaganjem u infrastrukturu, investicijama, projektima i suradnjama možemo dodatno potaknuti razvoj poduzetništva.

Na besplatnim edukacijama polaznici su kroz realne primjere iz poslovnog života, radionice te uz razmjenu iskustava s renomiranim predavačima naučili nove tajne razvoja poslovanja ili nadogradili već utvrđena znanja i vještine. Osim tog edukativnog i najvažnijeg dijela poduzetnici poručuju kako su im Poslovni uzleti bili idealna prilika za predstavljanje poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u poslovanju. 

Komentirajte prvi

New Report

Close