Zadnja mjesta na seminarima uz 40% popusta

Autor: Poslovni.hr , 11. srpanj 2017. u 09:20
Foto: Fotolia

Želite znati kako učinkovito voditi tvrtku? Nemate vremena za strateško upravljanje? Vaši zaposlenici su nemotivirani? “Teški” suradnici negativno utječu na produktivnost vašeg tima? Zašto voditelji moraju delegirati zadatke svojim zaposlenicima? Rezervirate odmah svoje mjesto na jednodnevnom seminaru uz 40% popusta, budite i vi naš zadovoljan polaznik i uspješan manager.

Popunjavamo zadnja mjesta na jednodnevnim seminarima u srpnju 

Prijavite se i iskoristite popust od 40%.  

Vještina vođenja "teških" i konfliktnih zaposlenika 19.07.2017.

Svaki menadžer mora znati kako voditi timove i upravljati zaposlenicima i konfliktima unutar tima. "Teški" i konfliktni suradnici predstavljaju problem za svakog voditelja, oni negativno utječu na poslovni rezultat ali i na odnose unutar tima te motivaciju ostalih zaposlenika. Na ovom seminaru naučit ćete što sve uzrokuje konflikte, dovodi do sukoba te kako reagirati na njih. Kroz interaktivne vježbe primijenit ćete komunikacijske alate koji će vam pomoći da poboljšate međusobnu suradnju timova, izgradite kulturu pozitivnog natjecanja i timske suradnje, kako bi što kvalitetnije ostvarili sinergiju potrebnu za ostvarenje vaših poslovnih ciljeva. Više o seminaru i prijavi pročitajte OVDJE.  

Leadership za mlade menadžere 20.07.2017.

Mnogim menadžerima, osobito onima koji su tek stupili na tu funkciju, najveći je izazov delegirati zadatke svom (novom) timu. Zašto je delegiranje zadataka korisno? Prvenstveno kako bi imali više vremena za strateško upravljanje i razvoj svojih zaposlenika. Kako uspješno upravljati poduzećem? Razlikujemo 4 osnovna stila upravljanja. Naučite sve o stilovima rukovođenja i tehnikama upravljanja zaposlenicima. Kako uspješno motivirati zaposlenike, koji su uzroci (ne)motiviranosti članova timova, što ih zapravo pokreće? Kako poboljšati njihovu radnu uspješnost i postići veću produktivnost? Seminar posebno kreiran za mlade menadžere i nove voditelje timova ili odjelaViše o seminaru i prijavi pročitajte OVDJE.  

40% popusta se obračunava na redovnu cijenu kotizacije za sve jednodnevne seminare u organizaciji Poslovnog dnevnika koji se održavaju u srpnju 2017. godine. Prilikom online prijave potrebno je unijeti kod za popust. Rezervirajte svoje mjesto putem e-maila: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr ili preko web stranice www.poslovni.hr/seminari/ i unesite kod za popust: PD2706. Program svakog seminara možete pogledati na www.poslovni.hr/seminari/ Organizator seminara je Poslovnog dnevnikaprve poslovne dnevne novine, već 10 godina s vama. Garantiramo uspjeh! Budite i vi NO 1. Sve što Vam treba za uspješno poslovanje. Jednodnevna edukacija, male grupe – individualni pristup, vrhunski stručnjaci, ručak u restoranu, primjeri iz prakse, potvrda o sudjelovanju.​

Organizator seminara: Večernji list d.o.o. –  Poslovni dnevnik

Za dodatne informacije i organizaciju internog treninga obratite nam se s povjerenjem! 

Tel: + 385 1 6326 085
e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr

Popis svih seminara potražite na web stranici www.poslovni.hr/seminari/

 

Komentirajte prvi

New Report

Close