Uključite se u glasovanje i sudjelujte u odabiru najperspektivnije poslovne ideje

Autor: Poslovni.hr , 10. studeni 2012. u 14:02
Pametnom idejom do uspjeha

Pregledajte svih 10 polufinalnih ideja natječaja’Pametnom idejom do uspjeha’, glasujte za svoje favorite i pomozite im dođu korak bliže ostvarenju svojih planova!

Pametna kuna već drugu godinu zaredom organizira online natječaj 'Pametnom idejom do uspjeha' koji za cilj ima poticanje poduzetništva, kao jednog od najvažnijih segmenata razvoja društva.

To su prepoznali i čitatelji Pametne kune te je čak njih 178 prijavilo svoju ideju na natječaj– za svaku od njih postoji mogućnost ostvarenja, no članovi žirija su se nakon detaljnog pregleda svih prijava odlučili za 10 najboljih. One su time ušle u polufinale projekta, što su zaslužile svojom inovativnošću, zadovoljavanjem kriterija sudjelovanja te najvećim tržišnim potencijalom.

Žiri čine Miljenko Graovac (Vipnet), Dario Palčić (Volksbank Hrvatska), Željko Kovač (Centar za poduzetništvo Zagreb), Nikša Tomulić (Kompare.hr), Saša Cvetojević (Insako, CRANE) i Hrvoje Prpić (CRANE), a njihovo znanje i poduzetničko iskustvo čine ih odličnim izborom za ovaj zadatak te idealnim mentorima za buduće finaliste projekta.

Svojim glasom podržite poduzetništvo

Sada je red na vama! Pregledajte ideje i dajte glas onoj koja po vašem mišljenju zaslužuje nagradu te titulu najbolje i najperspektivnije. Glasovati možete do 15. studenog, nakon čega će se glasovi čitatelja pribrojati glasovima žirija. Pet ovako izabranih ideja postaju finalisti projekta i nalaze se korak bliže ostvarenju.

Unaprijeđeni sustav naručivanja pacijenata kod liječnika, uređaj za kućno higijensko uklanjanje prištića, mobilni tim stručnjaka koji starije osobe podučava korištenju računala i posebni lanac smještaja za turiste motocikliste samo su neke od polufinalnih ideja za koje možete glasovati.

Kliknite stoga OVDJE, odaberite svog favorita i pomozite mu da dođe do pobjede, a Pametna kuna i sponzori  projekta će mu nagradama, edukacijama i oglasnim prostorom pomoći da ostvari svoj plan.

Više detalja o projektu potražite na Pametnoj kuni.

Komentirajte prvi

New Report

Close