U London po ulagače

Autor: Poslovni dnevnik , 24. svibanj 2015. u 22:00
Marko Matenda predstavio je Visiobike/Borna Filić/PIXSELL

Hrvati se predstavili Englezima.

Deset hrvatskih poduzetnika boravilo je u Londonu gdje su predstavili svoje inovacije te tražili ulagače u daljnji razvoj.

Effectus Media, Agrivi, Mobendo, Reflecta inteligentni sistemi, Visiobike, Amodo, Aplikata, Pineconem, Supra Net te iCat svoje su ideje prezentirali ulagačima Bloomberga na događanju Investors meet innovations, ali i vodećim tehnološkim tvrtkama, venture capital fondovima te akceleratorima. Njihov odlazak u London i prezentacije mobilnih i web aplikacija, softverskih rješenja, visokotehnoloških putničkih brodova ili pak električnog bicikla omogućili su Ministarstvo poduzetništva i obrta i HAMAG-BICRO, u suradnji s Bloombergom. a sve kako bi ojačali konkurentnost i uvrstili poziciju mikro, malih i srednjih poduzetnika na inozemnim tržištima.

"Iznenađen sam visokom kvalitetom predstavljenih projekata, posebice zato što pokrivaju različite sektore- od agrikulture do fitnessa. Mislim da svi ovi projekti imaju velike šanse kod britanskih investitora, no ne bi trebali stati samo na ovom događanju u Londonu, trebaju biti što vidljiviji i češće se predstavljati na svim tržištima gdje ulagači traže inovativne proizvode", poručio je Sergiy Burnus iz ukrajinskog Startup huba. 

Komentirajte prvi

New Report

Close