Što vam znači nagrada za najboljeg mikropoduzetnika koju ste dobili na savjetovanju poduzetnika u Zadru?

Autor: Marta Duić , 20. travanj 2015. u 22:00
Petar Jelinčić, Sintaksa

Petar Jelinčić nagradu vidi kao veliko priznanje za fokusirani rad te predanost poslu.

Ova nagrada predstavlja nam veliko priznanje za naš fokusirani rad te našu predanost poslu. Ona nam je dodatan dokaz da je naša uspješnost prepoznata i cijenjena unatoč situaciji koja vlada u zemlji.

U našem sektoru smo doista dobro prepoznati, naš rad je priznat i u svijetu, a ova nagrada za najboljeg mikropoduzetnika nam samo to dokazuje i potvrđuje našu vrijednost. To nam je "vjetar u leđa" i velika motivacija za razvoj poslovanja u budućnosti.

Koja je vaša specijalnost u proizvodnji uređaja za distribuciju i kontrolu električne energije, za razliku od konkurencije? 
Bitna razlika naše tvrtke Sintaksa i ostalih je u tome što smo visokospecijalizirana tvrtka u tehnološkom smislu i na tome stalno radimo i ulažemo u našu tehnologiju kako bi bili što konkurentniji. Mi primjenjujemo najmoderniju tehnologiju, i gotovo cijelu našu djelatnost (99%) obavljamo u svijetu. Inovativiji smo od drugih prilikom korištenja modernih tehnologija. Koristimo više softverska, a manje hardverska rješenja i na inovativan način koristimo napredak tehnologije na uzajamnu korist nas i klijenata. 

Kakve planove imate za budućnost nakon dobivanja ovog priznanja? 
Iako smo nagradu dobili u kategoriji mikropoduzetika, naša tvrtka se povećala i porastao je broj zaposlenih tako da sada spadamo u kategoriju malog poduzetništva. Nakon ove nagrade, novi cilj koji bih postavio jest taj da obranimo titulu i iduće godine, u novoj kategoriji, u malom poduzetništvu. Ako gledamo na šire i veće planove, cilj nam je svakako povećati tržište, ostvariti nova partnerstva i poslovne suradnje i nastaviti sa zapošljavanjem visokoobrazovnog kadra koji će nas još unaprijediti. 

Komentirajte prvi

New Report

Close