Pomažemo vam unaprijediti biznis: Prijavite se na ‘Poslovanje na kvadrat’!

Autor: Ivan Jozić , 17. studeni 2012. u 10:42
.

Saznajte više o velikom projektu Poslovanje na kvadrat! Namjenjeno je vama: malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima…

Poslovanje na kvadrat je projekt namijenjen malim i srednjim poduzetnicima te obrtnicima. Projekt smo zamislili kao seriju coaching seminara napravljenih za svaku pojedinu kompaniju. Kroz seriju edukacija, radionica i sastanaka naši stručnjaci će poduzetnicima pomoći u rješavanju dnevnih operativnih problema, ali i u postavljanju strateških ciljeva firme, cjenovnom pozicioniranju, optimizaciji troškova, marketingu i PR-u, prodaji, računovodstvu…

Tim stručnjaka predvodi Goran Blagus (pogledajte CV ovdje) koji će voditi coaching treninge i pratiti napredak odabranih firmi kroz razdoblje od tri mjeseca. Filip Jelić (CV pogledajte ovdje) je zadužen za financijsko savjetovanje.

Natječaj je za poduzetnike potpuno besplatan, a prijave traju do ponedjeljka 26. studenog 2012. Na natječaj Poslovanje na kvadrat možete se prijaviti ovdje.

Od ukupnog broja prijavljenih firmi izabrat ćemo deset koje ćemo predstaviti na portalu Poslovni dnevnik. Od deset firmi u drugom krugu ćemo izabrati tri s kojima će naši stručnjaci raditi kroz period od tri mjeseca.

Imate li dobar proizvod, dobru uslugu, osjećate da imate prostora za napredak? Želite uvesti novi proizvod u paletu ponude, cjenovno se pozicionirati na tržištu? Optimizirati troškove poslovanja, brendrati se? Sve to, i sve ostalo što smatrate vašim slabijim stranama, lakše ćete postići uz P^2.

Budite hrabri, iskoristite priliku. Sretno!

Gdje se prijavljujem?

Prijave na natječaj traju 20 dana -> od utorka 6. studenog, završno s ponedjeljkom 26. studenog do ponoći.

Na natječaj „Poslovanje na kvadrat“ prijavite se na linku niže:

https://24sata.wufoo.com/forms/poslovanje-na-kvadrat/

 

Komentari (1)
Pogledajte sve

Ne mogu a da ne komentiram kako mi se čini da sam projekt ili nije dobro pojašnjen ili neće pomoći onima koji stvarno trebaju pomoć.
Ako sam nešto pogrešno shvatio onda moja kritika nije na mjestu, ali pojasnit ću kako sam ja shvatio ovaj projekt i što mislim o njemu.

Ne sviđa mi se. Slučajno ili namjerno, ovo je projekat za jačanje jakih i dodatnu promidžbu jakih, te stručnjaka koji vodi ovaj projekt. Za gosp. Blagusa znam od ranije, i ako se ne varam, komunicirao sam s njim. Za gosp. Jelića nisam nikada ranije čuo. Oboje imaju lijep životopis i na ovaj način se promoviraju. Nemoguće je ne primjetiti linkove na njihove web stranice koji će sigurno rezultirati nekim novim poslovima za njihove firme.
Također, od zaprimljenih prijava biti će odabrano 10 koje će biti predstavljene. U drugom krugu će biti odabrane konačne 3 firme s kojima će stručnjaci raditi kroz period od 3 mjeseca. Pretpostavljam da će biti odabrani najbolji. Moje mišljenje je da najboljima ne treba pomoć! Oni su samom činjenicom da su najbolji dokazali da su samostalno sposobni za uspješno poslovanje. Pomoć je potrebna onima koji imaju potencijal, ali nikako da nešto postignu. Znači njima negdje zapinje i treba im pomoći i usmjeriti ih na pravi put.
Nitko ne zna sve i čak i najbolje firme koje budu odabrane bi mogle primiti konstruktivnu kritiku, ali njima i sada ide dobro pa bi bilo korisnije pomoći firmama koje imaju potencijala, ali im trenutno ne ide dobro.

Ovaj projekat doživljavam kao promociju osoba koje su u stručnom timu, i dodatnu promociju onih koji budu odabrani. To je u redu, ali oni kojima je pomoć najpotrebnija će opet ostati po strani i to mi se ne sviđa. Zbog toga nemam dobro mišljenje o ovom projektu.

Disclaimer: Ne mislim se prijavljivati za ovaj projekat jer mi pomoć nije potrebna, i u Hrvatskoj je svega nas nekoliko koji smo stručnjaci u području na kojem ja djelujem. Tako da je iznešeno mišljenje stav neutralnog promatrača 🙂

New Report

Close