Saznajte koje pregovaračke taktike su najdjelotvornije

Autor: Poslovni.hr , 23. lipanj 2016. u 12:15
Foto: Fotolia

Kako zadržati kupce u ovakvim uvjetima? Kako postići konkurentne uvjete s vlastitim dobavljačima?

Želite znati kako zadržati kupce u ovakvim uvjetima? Kako postići konkurentne uvjete s vlastitim dobavljačima? Tako što ćete primijeniti efikasne i dinamične strategije i taktike za uvjeravanje i pregovaranje koje teže da obje sučeljene strane iz pregovora odu zadovoljne i ostvare dugoročnu suradnju temeljenu na uzajamnom poštivanju. Ne dopustite više nikad da vas zbune taktike pregovaračkih profesionalaca. Stvorite snažnu poziciju za svoju organizaciju i sebe osobno kroz razvoj pregovaračkih kompetencija i pomaknite granice mogućeg. 

Trening u organizacij Poslovnog dnevnika naziva "Poslovno pregovaranje – kako pomaknuti granice mogućeg" održava se 29.lipnja 2016. u Zagrebu. Predavač:Toni Babić, dr.vet.med. certificirani NLP trener i coach.

Ne dopustite da vas zbune taktike pregovaračkih profesionalaca. Izoštrite svoje vještine i primijenite efikasne taktike i dinamične strategije za uvjeravanje i pregovaranje. Naučite kako zadržati svoje kupce, ispregovarati povoljne uvjete kod dobavljača, uvjeriti klijente u kvalitetu proizvoda… 

www.poslovni.hr/seminari/

Više o seminaru i prijavi pročitajte OVDJE.

Za dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem! 
Tel: + 385 1 6326 085
e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr

Komentirajte prvi

New Report

Close