S veselim naljepnicama hrvatskog dizajna dječje stvari u školi i vrtiću neće se više lako gubiti

Autor: Sergej Novosel Vučković , 30. kolovoz 2018. u 22:00
Vlasnica tvrtke Baloo Labels Željka Žagar i dio njenih personaliziranih naljepnica/Željka Mikulčić Photography

Najavljuje uvođenje novih proizvoda i širenje i izvan Hrvatske.

Kada svoje dijete spremate za prvi dan škole i vrtića ili na prvo samostalno putovanje i pritom se trudite učiteljici priuštiti što manje glavobolje a sebi što manje poziva, shvatite koliko su u roditeljskom životu male stvari važne. 

Tako poduzetnica, vlasnica tvrtke Baloo Labels iz Zagreb poručuje što bi trebalo bitno roditeljima, te nudi rješenje – personalizirane naljepnice za torbe, odjeću, školski pribor…

"Digitalnim tiskom bavimo se već dugo pa je izrada ovakvih "osobnih" naljepnica samo nadogradnje postojeće obiteljske tvrtke u koju smo uključeni suprug i ja", govori Željka Žagar, diplomirana inženjerka grafičke tehnologije. Ideju je oblikovala iz osobnog iskustva, trebalo je dijete pripremiti za prvo samostalno putovanje pa su kao roditelji shvatili da se stvari lako izgube ili u najboljem slučaju zamijene s tuđima. Cijeli projekt je plod suradnje supružnika te njihovih suradnika, dizajnerice Nives Pavašević Teskera iz obrta Fest i web stranice koja aplikacije otiskuje na predmete, Tomislava Bakule iz obrta Prvi program.

Nude naljepnice kojima se mogu označavati papuče, kaputi, tenisice, bilježnice… dostupne u devet različitih paketa, a kupac može predložiti i svoj dizajn. Izrađuju ih i za svoje bočice za vodu i platnene pamučne torbe.  Prodaju ih putem stranice baloo.hr i Facebooka. "Tek smo krenuli i prodaja, moramo priznati, za sad ide iznad očekivanja. Aktivni smo i na Instagram stranici što nam olakšava komunikaciju s kupcima ali i brže odgovore na sve njihove upite oko same narudžbe ili proizvoda", kaže vlasnica Balooa.

Uz to napominje i sljedeće: "Proizvod je specifičan jer je personaliziran pa smo zasad mišljenja kako bi prodaja preko drugih kanala uključivala znatno više ljudi, a samim time i veće troškove te veću mogućnost pogrešaka", ocjenuje poduzetnica. Najavljuje uvođenje novih proizvoda i širenje i izvan Hrvatske. Željka Žagar dokazuje da su ovakve, personalizirane naljepnice novi, a dojma smo i jedinstven proizvod hrvatskog dizajna i kvalitete.  "Nude jednostavno i kvalitetno rješenje za sve roditelje i školarce te njihove učitelje i odgajatelje. Zahvaljujući kvalitetnom dizajnu brzo se i jednostavno apliciraju i, što je najvažnije, ostaju na mjestu", zaključuje poduzetnica. 

Komentirajte prvi

New Report

Close