Razvojna agencija Velike Gorice poziva na besplatne poduzetničke seminare

Autor: Poslovni.hr , 18. siječanj 2017. u 14:28
Ilustracija Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Ciklus seminara se provodi u sklopu projekta „Poboljšanje poduzetničke potporne usluge u Velikoj Gorici“ sufinanciranog od Zagrebačke županije.

Razvojna agencija Grada Velika Gorica VE-GO-RA krajem siječnja započinje s nizom besplatnih edukacija namijenjenih poduzetnicima, njihovim zaposlenicima i svima onima koji razmišljaju o pokretanju vlastitog posla.

Prvi u nizu, jednodnevni seminar „Prodajne vještine“ održati će se u srijedu 25.01.2017. godine u 9 sati na adresi Šetalište Franje Lučića 15, Velika Gorica. Sudjelovanje se preporuča vlasnicima i direktorima poduzeća, voditeljima odjela za prodaju, prodajnim predstavnicima, kao i ostalim koji svakodnevno sudjeluju u prodajnom kanalu.

Uz stručnog i iskusnog predavača nudi se mogućnost razvoja prirodnog instinkta prodaje te nadograđivanje osobnih potencijala kroz primjere dobre prakse i nove ideje. Između ostalog, sudionici će čuti informacije o dobroj pripremi za prodaju, definiranju prodajnih aktivnosti, uspostavi prve komunikacije, rješavanju prigovora i izgovora te načinima uspješnog zaključenja prodaje.

Zainteresirani mogu osigurati svoje mjesto najkasnije do 24.01.2017. godine putem ispunjenog prijavnog obrasca na mrežnoj stranici www.vegora.hr, maila info@vegora.hr ili telefona 5542-668.

Ciklus seminara se provodi u sklopu projekta „Poboljšanje poduzetničke potporne usluge u Velikoj Gorici“ sufinanciranog od Zagrebačke županije. 

Komentirajte prvi

New Report

Close