Prodao splitski hotel “Ambasador”, a milijune sada ulaže u novi projekt

Autor: Poslovni.hr , 05. ožujak 2018. u 12:01
Foto: Tino Jurić / Pixsell

Sve poslove koje su dosad obavljali povjerili su Bračanima.

Poduzetnik Nenad Kurtović uzeo je u zakup 40 hektara državne zemlje u Selcima, na istočnoj strani otoka Brača gdje je već zasadio 2900 stabala badema, a plan je da ih bude još barem dvaput toliko. U posao je krenuo s bratom Nebojšom, direktorom i glavnim operativcem tvrtke "Brački vrtli", koja je "Hrvatskim šumama" jednokratno platila pola milijuna kuna za pedesetogodišnji zakup terena na Braču.

Nakon što su za sami zakup dali državnoj tvrtki 500.000 kuna, zajedno sa suprugom Denizom spreman je uložiti daljnja tri milijuna kuna vlastitih sredstava kako bi doveli u red zapušteni pašnjak. Sve poslove koje su dosad obavljali povjerili su Bračanima, a plan je da se lokalna radna snaga i pamet angažiraju i ubuduće, piše Slobodna Dalmacija

Kurtović je nedavno priveo kraju veliki posao – prodaju hotela "Ambasador" na Trumbićevoj obali u Splitu, a ovoj vrsti djelatnosti posvetio se jer su supruga i on dugi niz godina okrenuti zdravom životu, pa se interes za eko-poljoprivredu nametnuo sam po sebi.

Komentirajte prvi

New Report

Close