Primaco preuzeo još sedam MAN-ovih tegljača

Autor: Poslovni dnevnik , 23. travanj 2015. u 22:00
Petar Šimić, izvršni direktor Primaca/Davor Višnjić/PIXSELL

Jedan od vodećih međunarodnih cestovnih prijevoznika proširio flotu.

Nakon lanjske isporuke 5 novih MAN TGX kamiona, Primaco je jučer preuzeo još 7 tegljača MAN TGX 18.440 4X2 BLS EEV  EURO 5 čime su potvrdili zadovoljstvo vozilima marke MAN, te ujedno i održavanjem vozila u servisnoj mreži Auto Hrvatske.

Kako ističu iz Primaca, nova vozila u voznom parku služit će za međunarodni i domaći transport roba osjetljivih na temperaturni režim. Tegljači zadovoljavaju EEV normu ispuha, te time posljedično i za doprinos smanjenju emisije štetnih plinova. Uz MAN-ove tegljače, Primaco je nabavio i sedam poluprikolica hladnjača s mogućnosti transporta robe na dva kata i na dva temperaturna režima.

Inače, Primaco je vodeći zračni otpremnik u Hrvatskoj prema broju kilograma robe prebačenih preko Zračne luke Zagreb, jedan je od vodećih međunarodnih cestovnih prijevoznika, specijaliziran i za hladni lanac, te jedan od vodećih pomorskih otpremnika i agenata.S totinjak djelatnika nudi sve navedene usluge u 10-ak ureda diljem Hrvatske, od kojih je najnoviji ured za pomorski transport u Pločama. Ključeve kamiona voditelju tehničke službe Marku Brkiću ispred Auto Hrvatske predao je Krešimir Prskalo. 

Komentirajte prvi

New Report

Close