Postanite „upravljači“, a ne „rezači“ troškova!

Autor: Poslovni.hr , 15. rujan 2014. u 08:53
Izvor: Thinkstock

Naučite pravilno upravljati troškovima uz Poslovni centar znanja.

Znate li pravilno upravljati troškovima? Samo ako to činite ispravno, poslovat ćete uspješno jer poslovanje ne ovisi samo o uspješnoj prodaji i povećanju prihoda. Štoviše, uspješnost i maksimalizacija dobiti često je u rukama „upravljača“ troškova. Oni su umjetnici koji koristeći sofisticirana znanja upravljaju troškovima i osiguravaju ostvarenje ciljeva poduzeća. Produbite svoja znanja iz područja upravljanja troškovima i postanite „upravljači“, a ne „rezači“ troškova.

Započnite upravljati troškovima na vrijeme i ne dozvolite da oni upravljaju vama! Naučite kako uspješnim upravljanjem troškovima postići veću konkurentnost. Prijavite se na seminar „Kontroling troškova“ koju će  održati Andreja Švigir iz Altius savjetovanja 18. rujna u Zagrebu u sklopu Poslovnog centra znanja.

Ciljevi seminara su razumijeti posebnost troškova i način njihove kategorizacije, naučiti kako koristiti ključeve za alokaciju indirektnih troškova, razumjeti razliku između praćenja troškova za potrebe eksternog izvještavanja u odnosu na izvještavanje prema menadžmentu, naučiti sastavljati kontribucijski račun uspješnosti te na primjerima iz prakse uočiti koji su troškovi relevantni za odlučivanje, a koji nisu.

Seminar je namijenjen menadžmentu svih razina koji želi poslovanje poduzeća učiniti uspješnijim, menadžmentu svih razina koji radi na poslovima upravljanja poduzećima, svima koji rade na poslovima plana i analize, svima koji rade na poslovima kontrolinga te svim odjelima u poduzeću koji imaju zadatak optimalizirati troškove svog odjela

Andreja Švigir je konzultantica i suvlasnica Altius savjetovanja te ovlaštena revizorica. Koautorica je programa jednogodišnjih usavršavanja za stjecanje zvanja „kontroling menadžer“ i „financijsko računovodstveni menadžer“ te „porezni savjetnik“ pri Poslovnom učilištu Experta. Koautorica je knjige „Kontroling – upravljanje iz backstagea“, iz 2009. godine. Od 1999. godine održava edukacije iz kontrolinga i računovodstva za menadžment, kontrolere i računovođe i do sada održala više od 300 treninga i in-house radionica. Promotorica je etičnog poslovanja te podupirateljica Zaklade biskup Josip Lang. Odlukom Vijeća veleučilišta i visokih škola RH, 2011. dobiva zvanje višeg predavača u području društvenih znanosti za polje ekonomije te postaje predavačica na Visokoj poslovnoj školi Libertas i Effectus.

Više o seminaru doznajte ovdje.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close