Poduzetnici i obrtnici, vidimo se sutra u Velikoj Gorici! Evo kakve vas edukacije čekaju

Autor: Poslovni.hr , 26. siječanj 2015. u 15:45
Foto: Nel Pavletić / Pixsell

Poduzetnici, obrtnici i svi zainteresirani željni dodatnog stručnog znanja prijavite se!

Poslovni uzlet sutra dolazi u Veliku Goricu! Donosimo vam besplatne edukacije, koje će se održati u Velikoj Gorici 27. siječnja 2015. na Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica (Zagrebačka 37) koje je za vas pripremio Poslovni dnevnik. Projekt „Poslovni uzlet“ koji je u 2014. godini educirao više od 7000 malih i srednjih poduzetnika nastavlja se i u 2015. godini. Neke od edukacija te znanja i vještine koje ćete na njima steći sigurno će pomoći i vašem poslovanju.

Što vas očekuje u Velikoj Gorici?

Na edukaciji Kako izgleda neodoljiv klijent i kreditni zahtjev izbjegnite česte pogreške, polaznici će na konkretnim primjerima proći kroz načine na koje banke gledaju zahtjeve za financiranje. Uz predavača Krešimira Delača iz Simulus grupe u suradnji s Privrednom bankom Zagreb vidjet ćete primjere tvrtki koje su naizgled iste i sa sličnim zahtjevima, a od kojih će jednoj tvrtki zahtjev biti odobren, a drugoj neće i naučiti što trebate napraviti ako se nađete u takvoj situaciji.

Edukacija Kako poduzetnici mogu pristupiti EU fondovima pokazat će svim polaznicima što je važno znati o EU natječajima. Ova edukacija će iz mora informacija izdvojiti ključne elemente koje čine sustav europskih fondova, što se financira, što je ključno znati u fazama provedbe EU projekta te što svaki projektni prijedlog treba sadržavati za uspješnu prijavu na natječaj.

Na edukaciji Jeftinije, sigurnije i dostupnije – Cloud usluge za vaše poslovanje naučit ćete kako povezati stvari koje inače na dnevnoj bazi koristite u poslu, poput G-maila i internet bankarstva i kako ih korisititi u svojim poslovnim izazovima. Predavač Krešimir Jusup iz HT-a će pokazati polaznicima kako ne moraju nužno biti vezani za ured da bi mogli obavljati posao.

Edukacija Osvojite tržište učinkovitim oglašavanjem na Googleu i Facebooku polaznicima nudi niz primjera iz prakse temeljem kojih će vidjeti kako pojedine tvrtke u Hrvatskoj i svijetu na dobar (ili loš) način koriste Facebook u svom marketingu. Naučit ćete što treba napraviti kako bi ubrzali rast svoje Facebook stranice te kako najbolje iskoristiti opcije oglašavanja na Facebooku. Osim prednosti Facebooka naučit ćete kako kreirati AdWords račun, istražiti tržište, strukturirati AdWords kampanje. Predavači će vam pokazati kako pisati učinkovite oglase, aktivirati remarketing, pratiti učinkovitost i raditi optimizaciju, te kako objediniti sve Google servise pod jednim korisničkim računom kako bi si olakšali posao, kontrolu i suradnju.

Edukacija Investicijski zamah sredstvima za ruralni razvoj EU-a (predstavljanje Programa ruralnog razvoja 2014.-2020.) nudi uvid u prihvatljivost pojedinih ulaganja namijenjenih razvoju poljoprivrede, šumarstva i prehrambene industrije, ali i onih namijenjenih razvoju ruralnih područja. Tijekom predavanja sudionici će imati prilike predavačici Davorki Hajduković postaviti konkretne upite vezano za sredstva EU-a za ruralni razvoj.

Na edukaciji Oglašavanje u besparici – što napraviti s minimalnim budžetom u Hrvatskoj, Karlo Stojčević iz RedPointa će demistificirati temu i pokazati vam kako u nekoliko koraka uspjeti u analizi preduvjeta, planiranju i izvedbi oglašavačkog plana. Pokazat će vam što oglašavanju daje smislenost i kvalitetu i naučiti kako poboljšati pristup prema kupcima i konkurenciji.

Edukacija Uspješno korištenje telefona kao alata komunikacije u prodaji naučit će vas vještinama kako djelatnik u komunikaciji putem telefona može utjecati na sugovornika kako bi ga smirio i usmjerio na razmatranje ponude. Predavač Dražen Bosak analizirat će s polaznicima faktore koji stranku mogu navesti na odbijanje i otkrit će vam osnovne rečenice koje se primjenjuju u postizanju dogovora.

Osim edukativnog dijela, Poslovni uzlet bit će idealna prilika poduzetnicima za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanja novih poznanstava za proširenje poslovanja.

Komentirajte prvi

New Report

Close